Acer Iconia One 10

Acer Iconia One 10
Denne tableten fra Acer kommer med en kraftig MediaTek MT8151V 1.7GHz Octa-core prosessor og har 1 GB RAM. Den har 16GB internminne med mulighet for utvidelse med et microSD kort. Skjermen er en 10.1’’ Active Matrix TFT Color LCD skjerm med en oppløsning på 1280 x 800 piksler. Batterikapasiteten er på 5440mAh og den kjører Android OS.

For å bevare din Acer Iconia One på best mulig måte har vi her på lux-case.no en rekke flotte produkter som er designet spesielt for din tablet. Alle våre etuier til Acer Iconia One er av syntetisk lær som gir utmerket beskyttelse for din tablet. Vi har mange forskjellige farger å velge mellom. For å lettere kunne frakte din tablet rundt omkring har vi en rekke vesker av forskjellig stoff som vil hjelpe masse med å sørge for at din enhet er trygg mot riper og støt. Vi anbefaler også at du kjøper en beskyttende film fra oss som du kan legge over skjermen. Dette vil gi utmerket beskyttelse og bevare skjermen. Ved å kjøpe disse produktene fra oss vil du utvide levetiden på din tablet betraktelig. Vi kan også tilby en rekke andre produkter som ikke bare er kjempenyttige å ha, som touch-hansker, bilholdere og lader for bilen men kan også være morsomme ting som fjernstyrte biler, spillkontrollere og små bærbare høyttalere av høy kvalitet.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Har du beskyttet din Acer Iconia One 10 for riper og fall? Hvis ikke så er det ingen grunn til å frykte lenger, du har kommet til rett plass. Her på Lux-case har vi et av de beste utvalgene av beskyttende deksel og etui til din tablet. Ta en titt og se på våre fantastiske produkter som ikke bare sikrer din enhet, men også gir deg en mulighet til å sette ditt eget preg på tableten din. Vi har mange forskjellige produkter laget av flotte materialer, som TPU som gir veldig god støt- og skrapebeskyttelse til din tablet, til syntetisk og ekte lær, som gir enheten din et veldig eksklusivt preg samtidig som det beskytter den. Vi hos Lux-case har spesialisert oss i å ta vare på dine enheter, og vi er stolte av å kunne tilby så variert et tilbud til deg og din enhet. Vi kan også tilby deg en skjermbeskytter til en billig penge. Det er en tynn film du legger over skjermen, og den fungerer ganske bra til å unngå ikke bare fingermerker men også riper og hakk. Klikk deg inn og se!

Ekstrautstyr og strømbanker

Etter å ha sett litt på hvordan du kan beskytte investeringen din på best mulig måte, kan du se litt på alt vi har av ekstrautstyr og strømbanker. Vi vil at du skal ha den fulleste tablet-opplevelsen man kan få den dag i dag, så vi har et bredt utvalg av ekstrautstyr til Acer Iconia One 10. Om du vil bruke din tablet i bilen som GPS og navigeringssystem kan du ta en titt på våre bilholdere. Flere av de kan rotere 360 grader og er av høyeste kvalitet. Du trenger ikke investere i et dedikert navigeringssystem for bilen så lenge du har din Acer Iconia One 10 tilgjengelig med en bilholder. Og om du skal på en lengre kjøretur er det alltid greit å ha strøm lett tilgjengelig. Du kan enten kjøpe en av våre mange forskjellige billadere, eller ta en titt på vårt utvalg av strømbanker.

Ledninger, ladere og øretelefoner.

Våre lagere er fylt til randen med alt det du skulle trenge av ekstra ledninger til din tablet. Hos oss får du kjøpt ladere og usb-ledninger i alle farger og lengder. Dette fordi vi vil at du skal kunne nyte din tablet selv om du kanskje mister en ledning eller to. Det å handle hos oss er ikke bare et kjøp, men en investering i fremtiden. Ta en titt på alle våre kategorier og se selv.