Acer Liquid Z530

Acer Liquid Z530
Acer Liquid Z530, Acer har lansert en ny samrtphone som heter Liquid Z530. Dette er en smartphone med en skjerm på 5 "og veier kun 145 gram. Når en ny smartphone er utgitt så er det meget viktig å kunne gi den en eller annen form for beskyttelse og eventuelt også tilbehør til telefonen også. Vi i Lux-Case.no stiller alltid opp med de nyeste produktene på markedet og har alt av tilbehør og beskyttelsen varer som du trenger for å komplettere din smartphone. Vi har deksler, kabler, høyttalere, ørepropper, stativer, armbånd, bil holdere, vesker, skjermbeskyttere, strøm banker og masse masse mer. Ta en titt på vårt produktutvalg og vi garanterer at du ikke vil bli skuffet, fordi vi har det største utvalget av mobilt tilbehør, mobildeksler og etuier. Husk, gratis frakt på alle bestillinger, og om du skulle har noen spørsmål, ta en samtale med vår store kundeservice der de hjelpe deg med alle mulige spørsmål.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Er du ute etter et deksel eller et etui for din Acer Liquid Z530?
På Lux-case.no så har vi et stort utvalg av deksler og etuier i mange farger, materialer og med mange ulike motiver samt mønstre. Det kan være en god idé å kjøpe et deksel hvis du er bekymret for riper og smuss på din Acer Liquid Z530. Er du den typen som heller vil forsegle telefonen, bra, da har vi mange vesker og poser som gjør det jobben. Da kan holde telefonen trygt i god samvittighet. For å unngå riper på skjermen så er det en god idé å kjøpe skjermsparer, som er et tynt film som plasseres over skjermen, og påvirke ikke funksjonaliteten på din samrtphone.
Kabler, høyttalere og hodetelefoner for Acer Liquid Z530?
Hvis du trenger en kabel til nettbrettet mens du er på farten? På Lux-case har vi et stort utvalg av kabler, slik at du er sikker på at du kan koble telefonen til andre enheter eller lade dem. Er du ute etter nye hodetelefoner, har vi både i øret og på øret typer i en rekke farger og fra flere produsenter, samt at vi har mange forskjellige høyttalere å velge mellom hvis du ønsker å dele din musikksmak med andre som er rundt deg. Husk at det er alltid gratis levering fra Lux-case.no og varene kommer rett hjem til deg bare innen få dager! Bestill i dag!