Alcatel Pixi 3 (5)

Alcatel Pixi 3 (5)
Alcatel Pixi 3 (5)

Alcatel Pixi 3 (5) ble lansert i Januar 2015 og er en helt OK budsjetts telefon som gir deg det du betaler for. Den kjører på en dual-core eller quad-core Mediatek prosessor på 1.3GHz eller 1.1GHz, avhengig av hvilken modell du har. Skjermen er på 4.5’’ og har en oppløsning på 480 x 854 piksler med en pikseltetthet på 218 ppi. Telefonen har 512MB til 1GB RAM og 4 til 8GB internminne som kan oppgraderes til 32GB med et microSD kort. Telefonen har to kamera på henholdsvis 5 til 8 megapiksler, og en batterikapasitet på 1800 til 2000 mAh.

Selv billige budsjetts-telefoner trenger å bli beskyttet på en forsvarlig måte. Her på Lux-case kan du finne Norges største utvalg av deksler og etuier til din telefon, og vi er stolte av å kunne tilby kun høykvalitets produkter til en lav, lav pris. Her finner du deksler og etuier av materialer som polykarbonat, silikon, TPU, syntetisk- og ekte lær som alle vil gi utmerket beskyttelse til telefonen din mot støt, riper, hakk og slag. Det er ingen grunn til å la din telefon være ubeskyttet kun fordi den er billig.

Vi har også en rekke annet tilbehør for din Alcatel Pixi 3, som headset, bærbare høyttalere, touch penner og hanske, så vel som microSD kort og vesker. Ikke vent med å skaffe det tilbehøret du trenger, kjøp fra Lux-case i dag, så får du fri frakt med å på kjøpet!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler, etuier og vesker

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å få beskyttet din Alcatel Pixi 3 (5)! Velg mellom utallige deksler, etuier og vesker i høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, mykt silikon eller TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Vi har etuier med stand funksjon og kortholdere som er laget av syntetisk- og ekte lær som gir optimal beskyttelse til enheten din mot støt, riper, hakk og slag. Noen ganger kan du også finne etuier laget av ekte lær som gir telefonen din et elegant og eksklusivt utseende. Veskene våre kommer i materialer som 600D nylon, vanlig tøy og lær, så det skal ikke være vanskelig å finne det produktet som passer deg best.

For deg som elsker musikk

Om du elsker musikk like mye som vi gjør her på Lux-case så kan du glede deg over vårt enorme utvalg av ørepropper, hodetelefoner og bærbare høyttalere! Alt i vår nettbutikk er av høy kvalitet. Her kan du finne alt du trenger for å nyte dine spillelister på en optimal måte. Mange av våre hodetelefoner og ørepropper har innebygde kontrollfunksjoner og mikrofoner som lar deg skifte sang, endre volum og benytte deg av headsettet som en handsfree enhet mens du sykler eller kjører bil. Høyttalerne våre er ergonomisk designet, så de passer fint i lommen eller vesken og du kan ta de med deg hvor enn du går.

For bilen

Om du kunne tenke deg å bruke din Alcatel Pixi 3 (5) i bilen så har vi alt du trenger! Her kan du nemlig finne massevis av bilholdere som lar deg plassere telefonen din nesten overalt i bilen, fra luftventilen til dashbordet, frontruten og i rattet. Det skal ikke være vanskelig å finne den perfekte holderen for deg.

På toppen av det hele tilbyr vi gratis frakt på alle våre varer, så det er ingen grunn til å nøle. Løp og kjøp det du trenger for bilen i dag!