iPod Touch 6

iPod Touch 6
iPod Touch 6, en fantastiske enhet som gir deg mange funksjonaliteter mens du er ute på tur, på vei til jobb eller når du sitter i parken. Den kommer med en Retina skjerm som gir deg en fantastisk synsopplevelse og du kan være sikker på at vis du liker å spille spill så tar iPod Touch 6 godt vare på deg angående det. iPod touch kommer med en Apple designet A8 chip, bygget på en 64-bit prosessor. M8 bevegelse prosessor måler kontinuerlig fysisk bevegelse fra avanserte sensorer, inkludert et gyroskop og akselerometer. M8 gir også nøyaktig fitness sporing informasjon, som skritt og distanse, helt opp til helse appene. Skjermen er en 4 tommer`s Retina skjerm som sagt, og den kommer med en skjermoppløsning på 1136 x 640, både bra nok for TV streaming, spilling an forskjellige spill og ta video opptak med. Video opptak funksjoner er: 120 fps slo-mo – Burst mode – Time-laps video og High-resolution panorama.

Det største utvalget av iPod Touch 6 deksler. Stilig, sprø og klassiske trekk for iPod Touch 6 finner du hos oss i lux-case.no. Vi var sikre på å iPod Touch 6 skulle bli like populær som Touch 5 var, og det er derfor vi har fått inn alle disse varene sånn at det kan bli enklere for deg å kunne velge imellom de dekslene som passer deg best. Vi tilbyr mange forskjellige iPod deksler, silikon deksler i slitesterk kvalitet og deksler av hardplast som tåler fall og slag gang på gang. I tillegg kan du også finne iPod Touch 6 deksler i aluminium og flere andre utsøkte materialer. Det samme for alle, er at de er spesielt laget for å gi den beste beskyttelsen for din iPod. Dersom du har et spørsmål om noen av våre produkter, ikke nøl med å kontakte oss. Vi svarer på alle spørsmål så godt vi kan. Takk på forhånd.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler og etuier for iPod Touch 6

Om du er en heldig eier av en iPod Touch 6, selv om du har hatt den en stund, så er det veldig viktig å beskytte investeringen din. Det er bedre å bruke et par hundrelapper på beskyttelse enn å bruke et par tusen på en ny enhet. Her på Lux-case har vi akkurat det du trenger for å beskytte din iPod. Vi har en rekke forskjellige deksler og etuier i mange forskjellige materialer, fra myke og fleksible deksel av TPU materiale, som er fleksibelt og støtdempende, til etuier lagd av syntetisk lær, som tilbyr den eksklusive følelsen av en lærbindet iPod samtidig som den gir økt støtdempende beskyttelse. Om du liker sjø og hav, kan du også ta en titt på våre vanntette dykkervesker for din iPod. Etter et besøk hos Lux-case så skal ingenting stå i veien for at du kan ta med deg din iPod hvor enn du vil dra.

Div. tilbehør for iPod Touch 6

For deg som liker å holde deg aktiv så har vi en rekke gode produkter å by på. Vår mening er at man skal kunne ta med seg slike enheter over alt, uten å tenke videre om det. Liker du å leve et aktivt liv så kan du kjøpe av oss en rekke forskjellige armbånd som du kan sette din iPod inn i. Våre armbånd kommer i alle farger, og av mange forskjellige materialer. Vi leverer kun varer av god kvalitet, og våre armbånd vil også hjelpe til å bevare og beskytte din iPod Touch 6 i lang tid fremover. Om du liker å sykle så har vi et godt utvalg av billige, men gode sykkelholdere, slik at du kan enkelt skifte sang, selv i fart.

Kabler og ekstrautstyr for iPod Touch 6

Om du skulle trenge ekstra ladere, høretelefoner eller bil-ladere så er du kommet til rett plass. Her på Lux-case har vi alt det du trenger for å maksimere din nytelse av ditt nye kjøp. Vi har ørepropper, ladere til både hus og bil, usb-kabler og mye mer. Skulle du trenge ekstra strøm på en lang tur kan du ta en titt på vårt utvalg av strømbanker som lar deg bruke din iPod mye lenger før du trenger å lade den. Vi har også en rekke mobile høyttalere som du kan ta med deg i vesken eller ryggsekken. Noen passer til og med i lommen, er vanntette og produserer lyd av god kvalitet.