Apple

Apple - Deksler, etuier og tilbehør. Her kan du kjøpe billige tilbehør, deksler, vesker og mye mer for alle enheter fra Apple. Vi snakker om mobildeksel for iPhone, etui for din iPad, iPod eller skall til MacBook-maskiner. Apple ble grunnlagt av en haug med gress røyking Hippies 1 april 1976 og siden da har de blitt verdens nest største IT-selskap (av Samsung). Opprinnelig kalt Apple Computer og var fokusert på å utvikle hjemmedatamaskiner, men nå Apple er kanskje mest kjent for sine Smartelefoner, hvis ikke deres bærbare datamaskiner eller MP3-spilleren? Siden iPhone ble lansert, en eksponentiell mengde av "smarte" telefoner følge etter, selv om Apple var ikke de første intelligente mobiler så mange hevder at deres er best. Du trenger bare å klikke på riktig kategori for å se hele utvalget av tilbehør, deksler, etuier, etc. for iPhone, iPod, iPad eller MacBook.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

APPLE

Vi i Lux-Case.se streber etter å ha den største, beste og billigste utvalg av tilbehør til smarttelefoner, så selvfølgelig har vi store mengder av tilbehør, mobiltelefon sekker, etuier og deksler til iPhone 5S, 6 og alle tidligere modeller! Så hvis du er ute etter å supplere din mobiltelefon er der du bør slå til. Vi er i en konstant prosess med å få det første og største samling av iPhone 6 skall og alt annet tilbehør for den nye Apple-modellen, slik at våre kunder kan kjøpe alle sine mobile tilbehør på samme sted. Hvorfor skal du ha mobilt tilbehør? Hvilken bør du kjøpe? Spørsmål som dette kan virke innlysende, men hvis du ønsker en dypere innsikt trenger du bare å lese videre.

Den første smarttelefonen fra Apple ble lansert i juni 2007, og tok verden med storm. Den første Android-telefon var ikke før året etter, 2008. Sammenlignet med dagens modeller er det første iPhone betydelig utdatert, men fra et objektivt perspektiv, den tredje utgaven, er iPhone 3GS fortsatt levedyktig og blir brukt av mange! Apples produkter kan vare lenge, spesielt hvis de blir tatt hånd om på riktig måte. Dermed har vi et stort antall skjell til disse iTelefoner! Hva med iPhone 4S skjell i flere farger enn du har fingre på hendene? Eller, skjermbeskyttelse for iPhone 3GS, som holder skjermen beskyttet mot riper? Kanskje en ekte læretui for iPhone 5C med flip stå?

Den nye toppmodellen fungerer best hvis du har en ryddig deksel for iPhone 6 rundt den, så ta denne muligheten til å skaffe deg et nytt lag med beskyttelse rundt din telefon eller laptop. Det kan bestå av flere forskjellige materialer, alt fra myke seg til rock-harde typer. For å få maksimal absorpsjon av den ødeleggende kraft mot støt og fall, anbefales det en fleksible mobile skall, f.eks TPU eller silikon.

Du må bruke en hel haug av penger for å få hendene på en Apple-telefon, som er en større grunn til å skaffe deg beskyttelse til den. Heldigvis kan du gjøre dette på en enkel, elegant og luksuriøs måte ... Det er derfor vi har et så bredt utvalg av iPhone 6-etuier, slik at alle har mulighet til å finne noe som passer dem. Vi selger flerfarget, unike motiv deksler i et utvalg av forskjellige materialer. Silicon etui for iPhone 6 er blant de mest populære, takket være sine sjokkdempende egenskaper. Det er også mye hardt plastskall for de som ønsker en mer robust beskyttelse. Det skiller lite mellom hva folk vil ha, så det er også nødvendig for oss å hjelpe til med så mange forskjellige mobildeksel for iPhone 6 som mulig. En ting som alle kunder har til felles er at de vil ha en telefon som overlever noen ulykker, og holdt så fin og vakre som den dagen den ble kjøpt - fri fra enhver form for hack, jack og riper i dekslet eller glass.