iPod Touch (2019) Deksel, etuier & skjermbeskyttere

Velkommen til vårt store utvalg av iPod Touch 2019 deksel, etui, skjermbeskyttere og annet Apple tilbehør. Vi har ikke bare et stort utvalg, vi har også gode priser og rask levering. Du kan også se vårt utvalg av deksler og etuier til iPod Touch 6, iPod Touch 5 og iPod Touch 4.

chevron-down
Bofink Vintage iPod Touch (2019) leather case - Blue

Bofink Bofink Vintage iPod Touch (2019) leather case - Blue

NOK 149,00 Original NOK 229,00
Princess iPod Touch (2019) deksel - Rose / Baby blå

Princess iPod Touch (2019) deksel - Rose / Baby blå

NOK 119,00 Original NOK 189,00
Princess iPod Touch (2019) deksel - Baby blå / Lilla

Princess iPod Touch (2019) deksel - Baby blå / Lilla

NOK 119,00 Original NOK 189,00
Princess iPod Touch (2019) deksel - Lilla / Mørke blå

Princess iPod Touch (2019) deksel - Lilla / Mørke blå

NOK 119,00 Original NOK 189,00

iPod Touch (2019) deksel, etui og skjermbeskyttelse

Opplev det beste av teknologi med vårt utvalg av tilbehør til Apple iPod Touch 2019, også kjent som 7. generasjon iPod Touch. iPod Touch er kjent for sin fantastiske ytelse når det gjelder grafikk og brukervennlighet, og skiller seg ut i MP3-klassen - den kombinerer størrelsen og noen av funksjonene til en mobiltelefon med all funksjonaliteten til en mediespiller. For å si det enkelt: iPod Touch er et godt alternativ for dem som ønsker en hybridløsning og ikke hadde noe imot at en mediespiller og en telefon var to forskjellige ting. 

I butikken vår finner du et eksklusivt utvalg av iPod Touch 2019-etuier, lommeboketuier og skjermbeskyttere som alle er designet for å forbedre enhetens funksjonalitet samtidig som de tilfører din egen stil. Så ikke nøl - kjøp ditt i dag! Vi tilbyr ikke bare et stort utvalg, vi har også rask levering, utmerket kundeservice og gode priser. 

iPod Touch 2019 deksel

Funksjonalitet møter stil

Våre iPod Touch 2019-etuier er utviklet for å beskytte enheten din mot hverdagens slitasje, akkurat som et telefonetui. Etuiet passer perfekt til iPod, og beskytter den elegante designen og de følsomme komponentene mot potensielle skader. Du kan være trygg på at iPod-enheten din er beskyttet, uten at det går på bekostning av estetikken.

En palett av valgmuligheter

I butikken vår finner du et bredt utvalg av etuier og deksler til iPod Touch i ulike farger, materialer og design. Uansett om du foretrekker et klassisk, svart silikonetui eller et elegant, gjennomsiktig etui som fremhever iPod'ens originale design, har vi det du trenger.

iPod Touch 2019 lommeboketuier

Beskyttelse med bekvemmelighet

Lommeboketuier til iPod Touch 2019 er en unik kombinasjon av beskyttelse og bekvemmelighet. I motsetning til vanlige etuier har disse lommeboketuiene ekstra rom for kredittkort eller kontanter. I tillegg har de en foldelinje på baksiden som gjør lommeboketuiet om til et stativ slik at du kan ha hendene fri.

Et utvalg skreddersydd etter din smak

Vi tilbyr et bredt utvalg av lommeboketuier til iPod Touch 2019 i en rekke farger, materialer og design. Fra klassiske lommeboketuier i skinn til moderne etuier i stoff - utvalget vårt er designet for å imøtekomme din unike stil og dine behov.

iPod Touch 2019 skjermbeskyttere

Beskytt skjermen

Skjermbeskytterne til iPod Touch 2019 i butikken vår er designet for å beskytte skjermen mot riper og støt. Disse beskyttelsene opprettholder berøringsresponsen og skjermens klarhet, noe som sikrer en uavbrutt brukeropplevelse.

Finn din perfekte match

I vårt utvalg av skjermbeskyttere til iPod Touch 2019 finner du en rekke alternativer som passer dine preferanser. Velg mellom skjermbeskyttere i herdet glass for robust beskyttelse, eller velg en beskytter med matt overflate for å redusere gjenskinn. Alle skjermvernene er designet for å utfylle iPods estetikk samtidig som de gir førsteklasses beskyttelse.

Vi er opptatt av å være den beste kilden til tilbehør til iPod Touch 2019, og vi streber hele tiden etter å tilby et bredt utvalg av produkter av høy kvalitet. Utforsk butikken vår i dag for å finne det perfekte tilbehøret til din iPod.