ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)
ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Asus Zenfone 3 Deluxe ble lansert i Mai 2016 og har vært en av 2016 sine beste telefoner på markedet. Telefonen kjører på en Qualcomm Snapdragon 820 (eller 821 avhengig av hvilken versjon du har), med kjerner på 2x2.15 og 2x1.6GHz Kryo. Telefonens minste utgave kommer med hele 64GB internminne med 4GB RAM som går opp til hele 256GB med 6GB RAM, som er absolutt helt i toppsjiktet enda. Skjermen er 5.7’’ stort og støtter en oppløsning på 1080 x 1920 piksler med en pikseltetthet på 386ppi. Kamra har et utrolig kraftig kamera bak på hele 23MP mens selfie kamera er på respektable 8MP. Batteriekapasiteten er på 3000mAh og telefonen veier til sammen 154 gram.

Med en så dyr og kraftig enhet som dette er det utrolig viktig at du tar de nødvendige steg som trengs for å beskytte telefonen din mot støt, riper, hakk og slag. Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av deksler, etuier, vesker og skjermbeskyttere til din telefon. Velg og vrak mellom massevis av høykvalitets materialer som syntetisk- og ekte lær med forskjellig teksturer, motiver og design. Skaff deg et deksel av silikon og plast som gir den mest optimale beskyttelsen mot støt og slag. Finn det utstyretdu trenger for din telefon, alt fra strømbanker til microSD kort, touch penner til VR headset. Du finner det du trenger her på Lux-case!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler og etuier for Asus Zenfone 3

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å beskytte din enhet fra uhell som kan skade telefonen din. Velg og vrak mellom massevis av høykvalitets deksler og etuier som er designet for å passe til din telefon! Enten du velger et enkelt deksel av plast eller silikon eller om du velger et etui med kortholdere og stand funksjon så kan du være sikker på at du har fått deg et høykvalitets produkt som vi vare deg lenge og ta godt vare på telefonen din.

Vi har massevis av flotte motiver, designs og materialer å velge mellom som syntetisk- og ekte lær! Ikke ta en unødvendig sjanse med å gå uten beskyttelse på telefonen din, kjøp et beskyttende deksel eller etui fra Lux-case i dag!

Stands og holdere for Asus Zenfone 3

Her på Lux-case har vi Norges største utvalg av tilbehør for smarttelefoner og nettbrett, og det inkluderer stands og holdere av mange slag! Enten du vil ha telefonen oppreist mens du sitter ved skrivebordet, ønsker å ha et ordentlig stativ som kan vri og vendes på slik at du kan se på film og video uten å måtte holde den i hendene så, eller om du vil ta i bruk telefonen din mens du sykler eller kjører bil så har vi det du trenger her på Lux-case!

Velg og vrak mellom massevis av høykvalitets stands og holdere som vil holde telefonen din trygt fast uansett hva du gjør.

Div. Tilbehør for Asus Zenfone 3

Uansett hva du leter etter for din telefon så kan du finne det her på Lux-case! Her har vi nemlig alt av headset, høyttalere, vesker, strømbanker, ladere, billadere, handsfree enheter, deksler, etuier, vesker og mye, mye mer! Her kan du finne alt fra enkle touch penner (og hansker), mikrofiber kluter, støvbeskyttere til microSD kort, spillkontrollere, arkademaskiner, Virtual Reality headset, fjersntyrte biler og droner! Det er ingen grunn til å lete lenger, for her finner du alt du trenger!

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) deksler - Lux-Case.no

Lux-Case ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) deksler og tilbehør https://lux-case.no/asus-zenfone-3-deluxe-zs570kl.html