ASUS Zenfone 3

ASUS Zenfone 3
Asus Zenfone 3 som ble sluppet på markedet i August 2016 er en relativt kraftig telefon med sin Octa-core 2.0GHz Cortex-A53 prosessor. Chipsettet er av typen Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 mens GPU’en er en Adreno 506. Skjermen er 5,2’’ stor og har en oppløsning på 1080 x 1920 piksler med en pikseltetthet på 424ppi. Telefonen har et internminne på 32GB med hele 3GB RAM. Kamera foran på telefonen er på 8MP, mens kamera bak har hele 16MP.

Med en telefon i denne prisklassen er det særdeles viktig at du får beskyttet den på best mulig måte. Heldigvis har vi her på Lux-case.no Norges største utvalg av tilbehør for mobiltelefoner og nettbrett, så det skal ikke være vanskelig for deg å finne det tilbehøret du leter etter for din Zenfone 3. Her kan du finne massevis forskjellige beskyttende deksler og etuier, som er det vi har spesialisert oss i. Alt i nettbutikken vår er av høy kvalitet og laget av materialer som TPU og syntetisk lær som er utrolig slitesterke materialer som gir optimal beskyttelse mot støt og riper i telefonen din.

Vi liker å ta godt vare på kundene våre, og vi er stolte av å kunne tilby kun produkter av høy kvalitet. Om det er noe du ikke finner i vår nettbutikk kan du sende oss en e-post, så skal vi sørge for å fylle opp lagrene våre så fort som mulig.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler, etuier og vesker

For din Asus Zenfone 3 har vi et stort utvalg av vesker, etuier og deksler som du kan benytte deg av for å sikre din telefon og sette ditt eget unike preg på enheten din. Vi har mange forskjellige varianter av alle sorter, og alt er laget av høykvalitetsmaterialer som TPU, et elastisk og slitesterkt materiale som gir utmerket støtdempende beskyttelse til telefonen din. Etuiene våre er for det meste laget av syntetisk lær, eller en blanding av de to, og kan komme med forskjellige teksturer, som litchi og crazy horse, som gir den en god følelse i hånden. Veskene våre kommer i mange forskjellige former og fasonger, så du kan garantert finne det rette tilbehøret for deg her på Lux-case!

For deg som er aktiv

I tillegg til etuier og vesker har vi også en hel rekke med tilbehør som lar deg ta med deg din Zenfone 3 når du er på farten. Vi har sykkelholdere i mange forskjellige former, som lar deg trygt feste telefonen din i sykkelstyret eller midtrammen, noe som lar deg benytte deg av telefonen din, enten som GPS eller musikkspiller, eller begge deler mens du sykler. Vi har selvfølgelig også mange bilholdere som lar deg feste telefonen fritt rundt om i bilen, slik at du kan få den beste utnyttelsen av telefonen når du kjører. For deg som liker å trene, så har vi en rekke flotte armbånd som lar deg trygt feste telefonen til overarmen. På dette viset kan du benytte deg av de mange forskjellige fitness appene som finnes og lytte til din favorittmusikk mens du trener.

Kabler, ledninger og strømbanker

Om du trenger en ekstra lader eller ledninger så har vi det også her på Lux-case. Vi har et så stort utvalg av høykvalitets ledninger og kabler at det kan være vanskelig å bestemme seg, men det store utvalget lar deg finne det du ønsker deg. Vi har ladere som kan lade så mange som 6 enheter på én gang, og som er utstyrt med en rekke sikkerhetsmekanismer og smartbrikker som lar dem automatisk identifisere de tilkoblede enhetene og gi optimal lading deretter. Om du spiller Pokémon Go eller skal ut på en lengere reise er det lurt å ha en strømbank, og her kan du finne mange forskjellige sorter. De minste strømbankene vi har er på rundt 4000mAh, mens de største er på massive 19200mAh, så det skal ikke være noe problem å gå tom for strøm på telefonen.