BlackBerry

BlackBerry
Her finner du våres frodige samling av BlackBerry Deksler & Tilbehør, vi har deksler til modeller som f.eks BlackBerry Bold 9900/9930, Torch 9800, Curve 8520, Curve 8530, Curve 8900, Curve 9300, Bold 9020 og så klart BlackBerry Bold 9700. Lux-Case.no ønsker alle våre kunder de beste og mest kvaltitssikre dekslene til din Smarttelefon. Finner du ikke noe du liker, ta kontakt så bestiller vi inn til deg!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Blackberry Mobile Deksler

Blackberry er en produsent av blant annet mobilenheter og tjenester som PDA ble innført i 1999 i Canada og USA. Disse små datamaskinene fikk en stor bruk i USA, hvor de gjorde det lettere å håndtere e-post i en bærbar datamaskin. Sin suksess i Norge og resten av Europa har vært litt mer begrenset. Blackberry er utviklet av det kanadiske selskapet Research in Motion Limited (RM), men har siden 2012 vært markedsført og designet av Research In Motion. Deres første modell formidlet gjennom Mobiltex, som selskapet tidligere har hatt et samarbeid med Ericsson, men de senere modellene kommuniserer via standard GSM mobilnettet. De siste Blackberry modeller, Z30, Z10, Q10 og Q5. I 30. Januar, 2013 så ble Z10 og Q10 lanset, mens Q5 ble lansert den 5. mai 2013. De fleste av modellene er utstyrt med et fysisk QWERTY-tastatur, men noen av de senere generasjoner har hatt multi-touch berøringsskjerm og virtuelt tastatur. Dette er for å konkurrere med andre smartphone produsenter.

Vi har Blackberry deksler i forskjellige materialer, for eksempel silikon og TPU, som kan fungere som støtdempere og aluminium og hard plast, som kan virke som en stor sterke armer. Leter du etter en fin case for Blackberry-enheter? Vi har et utvalg å velge mellom, og du kan få en Blackberry-deksler i én farge som din favoritt farge, to-tone tilfelle gjøre det litt mer interessant, eller en Blackberry-case i en fin, nøytral farge. Vi har Blackberry veske i ekte skinn for å gi deg en opplevelse med mye luksus, pluss ekte skinn tåler mye mer, og kan dermed beskytte Blackberry-enheten mye bedre.

Vi kan også tilby deg Blackberry tilbehør av all slag. Vi har Blackberry tilbehør som stylus penner, vinter-touch votter, fjernstyrte helikoptre, og mye, mye mer.