Ring oss +47 21 03 06 02

Lux-Case.no - Smartphone Deksler

Norge

Lux-case NO

 • ASUS ZenFone 3 Max ZC553KL

  Asus Zenfone 3 Max er en av mange telefoner fra det Taiwanesiske telefonselskapet og de har virkelig gjort flid med Zenfone 3 serien. Her får du god hardware og software til en billig penge og en telefon som ser nydelig ut og ligger bra i hånden. Zenfone 3 Max har en 5,5’’ stor Full HD Skjerm med en octa-core Snapdragon prosessor og opptil 3 GB RAM. Telefonen er ypperlig for deg som vil ha klare bilder, nyter å spille spill eller bare ønsker en telefon som klarer å håndtere litt ekstra. Les mer om telefonen din her: Source: http://www.androidauthority.com/asus-zenfone-3-max-zc553kl-review-742803/ Her på Lux-case har vi alt du noen sinne vil kunne komme til å trenge for din Zenfone 3 Max! Her kan du velge og vrake mellom høykvalitets produkter som deksler, etuier, vesker, skjermbeskyttere, armbånd, stands, bilholdere, sykkelholdere, ladere, billadere, strømbanker og masse, masse mer! Vi har Norges største utvalg av tilbehør til alle mobiltelefoner og nettbrett, så det er ingen grunn til å nøle! Skaff deg det tilbehøret du trenger for din Asus Zenfone 3 Max fra Lux-case i dag, så spanderer vi frakten hjem til deg!
 • ASUS ZenFone 3 Deluxe ZS570KL

  ASUS Zenfone 3 Deluxe er en telefon som virkelig lever opp til navnet sitt og var en av de beste telefonene i 2016. Med opptil 6GB RAM og en Spandragon 821 prosessor kan denne telefonen håndtere selv heftig multitasking. Telefonen har en stor og klar 5.7’’ skjerm med kapasitative knapper nederst. Kamera på telefonen er på hele 24MP og tar krystallklare bilder! Telefonen er laget helt av metall og kjennes veldig behagelig ut i hånden. Her på Lux-case har vi alt du trenger for å sikre din Asus Zenfone 3 Deluxe fra støt, riper, hakk og slag, så vel som masse annet tilbehør som høyttalere, strømbanker, holdere, ladere og mye, mye mere! Stikk også innon ASUS sin hjemmeside for å lese mer om telefonen: https://www.asus.com/Phone/ZenFone-3-Deluxe-ZS570KL/
 • ASUS Zenfone 3 ZE520KL

  Asus Zenfone 3 er er en utrolig estetisk telefon som kommer med utmerket hardware og viser seg til å ha god veridi på pengene. Den har en Full HD 5.2’’ skjerm som selvfølgelig er sikret med Corning Gorilla Glass og kjøres på en mid-level octa-core snapdragon 625 prosessor som fungerer utrolig godt på denne telefonen. Du får spilt grafikk-intense spill uten problemer. Batteriet er på 2650 mAh som ikke er allverdens, men som enkelt kan forlenges med en strømbank fra Lux-case. Om du er på leting etter en høykvalitets telefon til en billig penge så er det Zenfone som bør være ditt valg. Som alltid kan du finne alt det du trenger av tilbehør for din telefon her på Lux-case, om det så skulle være beskyttende deksler og etuier eller bilholdere, strømbanker, høyttalere, sykkelholdere, ladere, stativer, VR headset, spillkontrollere og droner! Uansett hva du leter etter så har vi det her på Lux-case!
 • Huawei Mate 9

  Huawei Mate 9 er en av de mest prisbelønte telefonene fra 2016 og det er ikke vanskelig å se hvorfor! Telefonen er spekket full med høykvalitets komponenter som sikrer en behagelig og rik brukeropplevelse. Med sin Kirin 960 octa-core og 4GB RAM takler telefonen godt multitasking og tunke applikasjoner og med 64GB lagringsplass får du det du trenger og om ikke det var nok så kan du utvide det med enda 256GB med et microSD kort. Om du har tenkt å kjøpe deg en Huawei Mate 9 så kan du ta en titt på Lux-case for å finne alt du trenger av beskyttende tilbehør og annet tilbehør til din telefon! Velg mellom et stort utvalg produkter og nyt gratis frakt så lenge du kjøper fra Lux-case!
 • Huawei Y6 II Compact

  Huawei Y6 II Compact er lillebroren til Huawei Y6 II, men er ikke noen lettvekt i klassen sin! Denne telefonen er utstyrt med en 1.6GHz Quad-core prosessor, har 2GB RAM og 16GB internminne. Med en skjermstørrelse på 5’’ er den absolutt ikke liten, men føles god i hånden og er lett å holde i. Telefonen har to kamera på henholdsvis 13MP bak og 5MP foran som vil sikre deg kvalitetsbilder. Telefonen støtter swype for dere som er vant til det. Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av tilbehør for din Huawei Y6 II Compact, enten du trenger en skjermbeskytter, et beskyttende deksel eller noe helt annet som holdere, kabler og strømbanker, så finner du det hos oss!
 • HTC Desire 650

  HTC Desire 650 som ble sluppet i Desember 2016 er nok en low- til midrange telefon med rimelig gode spesifikasjoner. Telefonens beste funksjon er kameraet på 13MP som vil la deg ta krystallklare, naturlige bilder. Det medfølger en stropp med telefonen som er hendig om du liker å ta bilder. Telefonen har standard 16GB internminne som kan utvides med et 256GB microSD kort. Ellers har telefonen en rimelig kraftig quad-core prosessor fra Snapdragon med 2GB RAM, som skal fungere helt fint på denne telefonen. Skjermen er 5’’ stor og støtter en oppløsning på 720 x 1080 piksler. En absolutt dugelig og billig telefon, endog batteriet er ikke så mye å skryte av. Heldigvis har vi et stort utvalg av billige strømbanker her på Lux-case! Sjekk siden vår, og husk å beskytte telefonen din med et deksel eller etui.
 • HTC U Play

  2017 ser ut til å bli et knallår med beinhard konkurranse mellom de beste telefonprodusentene. HTC lanserer en rekke nye telefoner inkludert HTC U Play som ser ut til å bli en helt utmerket telefon. Den har en Mediatec octa-coreprosessor på henholdsvis 2.0GHz + 1.1GH! Telefonen kommer i to versjoner med 3GB RAM, 32GB internminne og 4GB RAM, 64GB internminne som er mer enn nok plass til å lagre det meste og multitaske på en god måte. Skjermen vil være på 5.2’’ med 1080p display, selvfølgelig. Om du skal kjøpe deg en HTC U Play i år så er kan du ta en titt innom Lux-case hvor du finner alt du trenger av deksler, etuier og vesker i tillegg til en hel rekke annet tilbehør som lar deg benytte deg av telefonen din optimalt!
 • HTC U Ultra

  Samsung Galaxy A3 (2017) er en av Samsungs nyeste smarttelefoner i middelklassen, men det betyr ikke at den ikke er av høy kvalitet! Det er skjeldent at man finner en smarttelefon til denne prisen som er både vannavvisende og som er laget hovedsakelig av metall. På tross av at Samsung Galaxy A3 (2017) er den minste modellen i rekke så har den mange av de samme kjernefunksjonene som A5’en. Du får også en fingeravtrykkleser og de sensorer som du finner i Samsung Galazy A5.

  Det er svært få ting som er verd å fremheve som ikke er i telefonens favør. Som standard har den 16GB lagrinsplass, men det kan utvides med opp til 256GB med et microSD kort. Smarttelefonen tar heller ikke i bruk QuickCharge til tross for at den bruker en USB type-C plugg. Men det er ikke noe verre en å kjøpe en strømbank, så har du så mye kraft du trenger.

  https://lux-case.no/samsung-galaxy-a3-2017.html

Vare 1 til 10 av totalt 143

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 15