Lux-case NO

 • Garmin Fenix 5

  Garmin Fenix 5 klokken kommer med flere forbedringer sammenlignet med tidligere modeller av Garmin Fenix, blandt annet accelerometer, barometrisk høydemåler, digitalt kompass og gyro sensor. Den har også en pulsmåler i håndleddet så du kan følge hjertefrekvensen når du for eksempel er ute på en sportsaktivitet. Pulsmåleren er en helt ny teknologi i Garmin klokke utvalget. Klokken med de mange funksjoner som finnes, passer meget godt til blandt annet alle typer sportsaktiviteter, både sommer- og vintersport. Denne klokken er laget av meget robust og slitesterkt rustfritt stål materiale og de er vanntette til 10ATM. Klokken kommer med oppladbart batteri og har en minnekapasitet på 64 MB. Dette er en klokke som vil vekke oppsikt blandt andre mennesker, både på grunn av et meget fasjonabelt og sportslig utseende, men også grunnet alle dens funksjoner og kapasiteter. Du vil garantert ha stor glede og nytte av denne klokke modellen med alle dens funksjoner og tilbehør. Tilbehør til denne klokke modellen kommer i flere forskjellige utgaver og farger, blandt annet et meget stort utvalg i klokkereimer i forskjellige materialer. Klokkereimene eller klokkearmbåndene er meget enkle å ta av og på, og da kan det være ekstra hyggelig å ha flere varianter å skifte mellom, enten du skal ha på klokken til sport, arbeid eller sosialt samvær.Garmin Fenix 5 klokken kommer forøvrig ut i to andre varianter som følger, Fenix 5s og Fenix X.Her hos Lux-case kan du finne alt hva du måtte trenge av utvalg og tilbehør til din Garmin Fenix 5 klokke. Vi har et av Norges største utvalg av Garmin Fenix klokker, så det burde være absolutt mulig å finne noe som faller i din smak. Vi har for eksempel skjermbeskyttere, powerbanks, strømladere, etc. for å nevne noe, alt i mange utgaver, design og farger. Hva venter du på? Finn det du mangler i dag! Det handler sådan bare om at du går på oppdagelse i våres store utvalg og får tilbehøret bestillt til din Garmin Fenix 5 klokke. Find dit nye tilbehør til din Garmin Fenix 5 klokke her.
 • iPhone X

  Den nye iPhone X fra Apple er på mange måter revolusjonerende innenfor smartphone markedet og starter et helt nytt kapittel innenfor dette markedet, 10 år etter den første iPhone kom på markedet. Telefonen har naturligvis som alltid før Apples karismatiske og elegante design. Dette har preget Apples produkter helt tilbake til tiden da Steve Jobs kom tilbake til firmaet i 1997. Man setter seg dog denne gang teknologisk i den gule førertrøye, først og fremst med Face ID teknokologien.Face ID er en slags biometrisk autorisasjon som erstatter både bruk av passord tilgang og selve hjemknapp funksjonen når du skal logge inn på denne telefonen. Teknologien fungerer enkelt og greit sådan at infrarøde elektroder og sensorer som kalles TrueDepth tegner 30.000 punkter omkring ditt ansikt. Hvert punkts dybde og vinkel analyseres av ditt kamera og skaper et slags 3D fingeravtrykk for ditt ansikt. Denne banebrytende teknologi anvender Apple også til andre funktioner i din iPhone X, som blandt annet bevegende anmojis. Teknologien vil på lengre sikt erstatte Touch ID og er 10 ganger mere sikkert end denne. Sannsynligheten for at mobilen tar feil av ditt ansikt og forveksler det med en annen persons ansikt er kun 1 til 1.000.000.Har du behov for en iPhone X eller tilbehør til denne? Hos Lux-case har vi samlet et stort utvalg av tilbehør til iPhone X. Vi har både covers, etuier, skjermbeskyttere, høretelefoner, powerbanks, kabler, strømladere, biltilbehør og meget annet. Finn ditt nye tilbehør til din iPhone X her.
 • Sony Xperia XA1 Ultra

  SONY XPERIA XA1 ULTRA ble annonsert for første gang i Februar 2017 og ser ut til å bli Sonys første og beste telefon på markedet! Sony Xperia XA Ultra kjører på det siste av Mediatek teknologi, nemlig P20. Denne octa-core prosessoren er på 4x 2.3GHz og 4x 1.6GHz Kryo, og med 4GB RAM er det sikkert at denne telefonen vil gi deg en utrolig beahgelig brukeropplevelse. Med en skjerm på nesten 6’’, en god oppløsning og en pikseltetthet på 367ppi vil du få en utmerket brukeropplevelse med denne telefonenTelefonen kommer i to modeller, en 32GB versjon og en på 64GB. Telefonen ligger i det øverste prislaget, noe som er forventet av en flaggskipstelefon fra LG. Les mer om telefonen din her. Lux-case har selvfølgelig tenkt å tilby det beste av det beste når det kommer til beskyttende tilbehør samt annet tilbehør som vesker, strømbanker, holdere og mye mere. Følg med på Lux-case.no for nye og spennende tilbud!
 • Sony Xperia XA1

  Sony Xperia XA1 er storebroren til en telefon som virkelig ser ut til å sette en ny standard for 2017. Med 3GB RAM og en mediatek octa-core prosessor kan denne telefonen håndtere selv heftig multitasking. Telefonen har en stor og klar 5’’ skjerm. Kamera på telefonen er på hele 23MP og tar krystallklare bilder! Telefonen er laget helt av metall og kjennes veldig behagelig ut i hånden.Her på Lux-case har vi alt du trenger for å sikre din Sony Xperia XA1 fra støt, riper, hakk og slag, så vel som masse annet tilbehør som høyttalere, strømbanker, holdere, ladere og mye, mye mere! Stikk også innon Huawei sin hjemmeside for å lese mer om telefonen.
 • Sony Xperia XZs