Ring oss +47 21 03 06 02

Lux-Case.no - Smartphone Deksler

Norge

Lux-case NO

 • "CampStove Lader"

  CampStove Lader

  CampStove_1_5c9df380-f957-4ae9-bd55-059fc974f6d1_large

  Til dere som elsker å ta turer i mark og skog. Denne fantastiske USB laderen til smartphone, tablets, kameraer, GoPro`s og alle ander mulige produkter som kan lades via USB tilkobling, sjekk ut «CampStove» Du kan enkelt bære den i sekken din, bære den i hendene dine. Størrelsen er meget praktisk og materialene som den er laget av er av høyest kvalitet. Du skal gjøre mye for å kunne ødelegge en «CampStove». Den er laget for å kunne tåle den hverdagslige bruk ute i naturen.

  figure-campstove-alt

  • BioLite kjernen- fanger opp overskudds varme fra ilden gjennom en «varme probe» festet til den orange kraftpakken som da generere varme til strøm.
  • Varme blir omdannet til brukbar strøm via en termoelektrisk generator. Dette driver en vifte og sender overskuddsstrøm til en USB-ladeporten.’
  • Den interne viften tvinger luft inn i brennkammeret som da dramatisk forbedrer forbrenningen og skape en renere og mer effektiv forbrenning.

  CampStove_2_large

  Brenn all slags tre som da kan lage «2 watt» strøm for å holde liv i dine smarttelefoner, frontlykter, LED-lys, tablets, kameraer og alt annet som kan lades med en USB port.

 • Operativsystem!

  Hvem er det som er på topp av operativsystemene? 

  Selv om Android er så populær som de er så er det fortsatt en som er på topp,  og det er Apples iOS som fremdeles er det dominerende operativsystemet for smartphones, også i forrige måned. Men på dette området er det endringer på gang og det blir spennende å følge utviklingen de neste månedene. Vi kommer til å oppdatere våre kunder via våre blogg skrivere og gi dere svarene så fort de kommer.

  mobile_OS-logos

   

   

   

  De mest solgte smarttelefonene den dag i dag:

  1. Apple Iphone 4
  2. HTC Desire
  3. Sony Ericsson X10 Mini Pro
  4. HTC Desire HD
  5. Apple iPhone 3GS
  6. SonyEricsson X8
  7. ZTE Blade
  8. Nokia N8
  9. Samsung Galaxy S
  10. Nokia C7

   

  De mest populære operativsystemene:

  1. iOS (Apple)
  2. Android (Google)
  3. Symbian (Nokia)
 • 5

  GROUPON

  Vil du ha en lav kostnads middag? Kanskje Kickboksing interessert? På et budsjett, men likevel ønsker å dra på ferie i løpet av våren eller vinteren? Ingen bekymringer! Med Groupon så er du dekket med flotte nedsatte pris-avtaler som er uslåelig. Groupon gir deg daglige tilbud på restauranter, butikker, og på andre store tjenesteleverandører om når de har tilbud.

  groupon-icon

  LINE

  Ønsker du å bruke gratis tekstmeldinger? Gratis samtaler? Det kan du nå med LINE! Når og hvor som helst, 24 timer i døgnet. The Line applikasjonen lar deg kommunisere med venner og familie fra hele verden, helt gratis. Det er ingenting bedre enn ordet «gratis» som f.eks. en høyskole student arbeider med budsjettering!

  line-app-icon

  TRIVIA CRACK

  Lyst til å prøve å lure eller vinne over din venn? Nå med Trivia Crack spillet så er du i stand til å spille mot venner og folk rundt om i verden som du er både gitt en tidsramme for å svare trivia spørsmål på. Bortsett fra å bli best, er du også i stand til å lære nye pedagogiske fakta som varierer fra seks forskjellige kategorier: Geografi, sport, vitenskap, kunst, underholdning, og historie.

  TriviaCrack-icon

  NIKE + RUNNING

  Du kan nå ha en personlig trener som sporer din løpeturer, avstand, og beregner din mil tempo og forbrente kalorier. Nike + Running programmet kan du utfordre vennene dine, og kan tjene som et motiverende verktøy for de late dagene når du ikke har så mye å gjøre.

  NikeRunning-iconARLAMY

  Med Alarmy (Sleep If U Can) applikasjonen så er det ingen unnskyldninger for å være sent til en møte eller skolen! Alarmy er "verdens mest irriterende Alarm App." Alarmen slås kun av ved å registrere et sted der du ønsker å slå av alarmen, hvor du vil bli bedt om å ta et bilde av den spesifikke objekter. For eksempel, registrere din bad «vasken» som objektet som vil slå av alarmen. Den vil tvinge deg til å stå opp av sengen, gå på badet «vasken» og ta et bilde og så kan du starte morgenen.

  alarmy-icon

 • Huawei Honor 6 Plus

  HUAWEI HONOR 6 PLUS

  Huawei-Honor-6-Plus

  Her har du den nyeste modellen ifra HTC One. HTC One M9 - Den har omtrent samme utseende som de to tidligere modellene som HTC har kommet ut med, men med noen få justeringer her og der. Om du skulle spørre deg om den er kjedelig, si sier vi at den er nok den fineste designene som de har kommet ut med.

  La oss ta en titt og se hva som er annerledes med denne modellen i forhold til de tidligere modellene.

  HTC One M9 sin bakside er laget av metall og den ser meget robust ut når du holder den i hånden din. De kommer i 3 fine fargetoner som er – Sølv, sort og gul men du kan selvfølgelig kjøpe deksler eller cases til den ifra oss og gi den en annerledes «look».

  De har også flyttet litt på strøm knappen samt volum knappen (har blitt delt i to istedenfor å ha en avlang en).

  honor-6-h1-500x277

  Batteritiden på denne smartphonen er helt grei. Den har en litt større batteri enn hva de tidligere modellene har men den gjør ikke noe særlig forskjell. Du kan enkelt ha batteri for hele dagen så lenge du ikke streamer eller ringer alt for mye. Men etter en helt normal dags bruk så kan du ha igjen ca. 20% før du legger. Men hvis du er en av dem som elsker å spille mye eller chatte og holde deg oppdatert på sosiale medier og se på youtube videoer ofte så er batteriet sannsynligvis tomt før 20.00 på kvelden.

  huawei-honor-6-product-8

  Skjermen på denne flotte HTC smartphonen er på 5 tommer (LCD) og med en pikseltetthet på 1920x1080. Meget bra skjerm som kan gjøre alt det du trenger den til å gjøre. Filmer, videoer og bilder. Den har også en veldig bra innsynsvinkel som gjør det enkelt for deg til å kunne se hvem som har sendt deg en melding uten å måtte ha skjermen 100% rettet mot deg. Lyssterk og flotte farger som du kommer til å se når du er en stolt eier av denne nye modellen.

  Denne smartphonen sprenger ikke noen særlige rekorder når det kommer til nye applikasjoner eller funksjoner men den er helt klart blant de topp beste i markedet nå.

   

   

 • SAMSUNG GALAXY S6 EDGE.

  SAMSUNG GALAXY S6 EDGE.

  maxresdefault-600x340

  Galaxy S6 Edge med sinne to ekstra skjermer gir deg mulighet til å bruke flere funksjoner på en gang. På sin EDGE skjerm så kan du se hvem som ringer deg, sender en melding eller se oppdateringer ifra sosiale medier som Facebook, Twitter eller emails.

  Samsung set to launch Galaxy S6 with dual-edge display_w1140_h400

  Med sin kraftig prosessor så kan du starte både telefonen og apper raskere enn hva de tidligere Samsung smartphone modellene kunne. Ikke bare det, du kan også lade denne smartphonen med 10 minutters hurtiglading med kabel for å få opptil to timers videoavspilling! Alt du trenger å gjøre er å sette på flymodus og lad i vei!

  download

  En lyssterk QHD Super AMOLED-skjerm gir deg levende bilder, skarpere farger og gjør det lettere for deg å se hva som er på skjermen utendørs når solen skinner. Skjermer er laget i bestandig Gorilla Glass 4 som er slitesterkt og meget robust. Fall og slag imot skjermen kommer sannsynligvis ikke til å gjøre noe skade.

  To raske trykk på hjemknappen er alt som skal til, og kameraet er umiddelbart klar til å ta bilder. Med optisk bildestabilisator og F1.9 blender forbedres bildene som tas i dårlige lysforhold. Bildefokus forbedres av rask auto fokus på både stillestående motiv, og motiver som rører på seg. Så til dere som elsker å ta de kuleste og fineste bildene – ta og gå til din daglige forhandler og prøv ut den nye Samsung Galaxy Edge S6 / S6 smartphonen.

  moto_x_gen2_android_lollipop

  Alt av tilbehør, deksler og cases finner du hos Lux-case.no.

 • Sony Xperia E3

  Sony-Xperia-E3-cover

  Sony Xperia E3 er slank, slitesterk og enkel å bruke med én hånd. Denne smarttelefonen med 4,5 "skjerm bringer deg Sony kvalitet og design som lett tilpasser seg ditt liv - telefonen er en lett modell med 4G, som er perfekt for et liv på farten. Skjermen er ripebestandig, og Sony Xperia E3 hjørner er ferdig med ekstra motstand, slik at du kan nyte din mobil enda lenger.

  Sony-Xperia-E3-taske

  Sony-Xperia-E3-pose

  Med Sony er det enkelt og morsomt å ta bilder og videoer. Telefonen har et 5 MP kamera og HD videoopptaker. Du kan raskt fange et magisk øyeblikk med telefonen Hurtig lanch app og deling på sosiale medier med 4G smarttelefon kan skjer meget fort. Sony Xperia E3 har også en kraftig batteri med lang levetid og en quad-core prosessor.

  Sony Xperia E3 deksler, pouches, etuier og vesker.

  Sony-Xperia-E3-etui


  10915270_754779741236501_3887465870775540780_n

  Det er lett å beskytte og endre utseendet på den nye Sony Xperia E3 med deksler og godsaker fra Lux-Case.no. Vi har massevis av flotte, funky og vakre deksler og tilbehør - ta en titt med en gang! Hos oss vil du alltid fin kvalitetstillbehør til Sony Xperia E3 til gode priser, uansett hva du leter etter en enkel og funksjonell sak, en smart og fargerik veske, en morsom og annerledes oppbevaringspose eller et stilig skinn lommebok.

 • Blogg - 2000,-

  Hei og velkommen til Lux-case.no

  Vi er Skandinavias største selger av mobil/smartphone tilbehør, deksler, cases, hodetelefoner, øreplugger og mye mye mer.
  Vi har vært lansert helt siden 2011 og vi har greid å bygge oss opp til toppen med hardt arbeid,
  veien har vært lang og tøff men slutt resultatet har endelig kommet, Lux-case.no er det perfekte stedet å finne beskyttelse til din smartphone.

  logo

  Deksler.

  Deksler til alle mulige smartphone og tablets finner du i Deksel kategorien. Der kan finne akkurat det dekslet du er på jakt etter. Om det skulle være et deksel som er laget av plastikk med motiver på seg som – sommerfugler, hunder, jenter, gutter, trær, fargerike tegninger, tegneserier osv. Alt du trenger å gjøre er å ta den tiden du trenger og gå igjennom alle sammen. Deksler kommer i mange forskjellige materialer som gir forskjellig beskyttesels som f.eks. TPU, som er en blanding av silikon og plastikk: den tar imot riper og slag og dekslet ser så god som ny ut selv om den har blitt brukt for lange perioder. Plastikk deksel derimot kan få riper i seg og se slitt ut etter bare noen måneder men den er meget robust imot fall og slag.

  LC01-24-1056-8

  Etuier.

  Ønsker du maksimal beskyttelse for din smartphone, samtidig som det gir den et stilig eksteriør, det er noe som bør passe deg perfekt. Etuier til smartphones gir ikke bare smarttelefonen et stilig eksteriør, men tilbyr også en best mulig beskyttelse fordi de beskytter forsiden og baksiden og rundt sidene. Etuier til din smartphone kan hjelpe deg på mage forskjellige måter enn bare å beskytte din smartphone eller tablet. Den kan oppbevare penger, ID kort og andre gjenstander som er tynne og har samme form som bankkort. De fleste variantene har flipp funksjon (vertikal og horisontal) som dekker til skjermen og tar imot riper, støv og slag som ellers hadde ødelagt din skjerm. Smart-view følger med i noen av modellene også. Du kan svare på samtaler og se på meldinger uten å måtte åpne opp dekslet. Du har altså 100% beskyttelse 24/7 helt frem til at du bestemmer deg til å åpne den. Våre etuier er som regel laget av lær og ekte lær. De er utrolig slitesterke og du kan velge imellom alle mulige farger.

  ECOXPRO

  Tilbehør.

  Tilbehør til din smartphone kommer i mange forskjellige varianter. Hodetelefoner, bilholdere, kabler, sykkel holdere, mini høyttalere, skjermbeskyttere, armbånd, ladere, vesker og stativer/holdere. Du kan få din smartphone til å gjøre oppgaver som den ellers ikke kunne ha gjort samt bruke den i mange forskjellige områder. Mulighetene er mange når du tar en titt på våre hjemmesider og går igjennom våre kategorier.

  iphonecase3dprinter_616

  Eksempler:

  • Universal Solar Power lader for smartphones og tablets. Med en smart funksjon som stopper å lade når batteriet er fult og lader med optimal strømuttak for enhver batteri. Denne Power Bank modellen har en innebygd sol panel som kan lade opp batteriet for Power Bank`en. Du kommer så godt som til å ha batteri til din smartphone eller tablet 24/7 så lenge det fins sol. Den kan også selvfølgelig lades opp via vegg kontakt. Batterikapasitet er: 1500 mAH – USB Output. Power Bank`en har en fin og flat form som er lett å frakte med seg rundt omkring og veier lite.

  fhuk

  • Når sommeren kommer så er det utrolig mange som elsker å ta frem sykkelen sin og sykle. Men det er også veldig kjekt å kunne bruke smartphonen sin eller kanskje tableten mens du sykler, spesialet den dag i dag, nå som smartphones har tatt over de fleste oppgaver og sosiale medeier. Du kan enkel holde deg oppdatert på facebook eller høre på musikken din mens du sykler eller kanskje bruke GPS`en hvis du skal på en lang sykkel tur for eksempel. Sykkel holdere til din smartphone er laget av topp kvalitets materialer som er langvarig og slitesterkt.lca36-03-73-219
  • Foto stativ med 10x Optical zoom linse for Samsung Galaxy S2 og mange andre smartphone modeller - Medfølger stativ deksel for maksimum stabilitet og er enkel å bruke – Du kan ta utrolig kule og flotte videoer og bilder med dette produktet og din venner kommer sannsynligvis til å bli misunnelig når de ser dine bilder ifra din smartphone.t-ssi9100-8076-1_1

  Om du bestiller varer fra oss før kl 17.00 på hverdager så sender vi din bestilling rett hjem til deg samme dag, helt gratis. Det er en god deal som vi har laget for alle våre kunder, og alle er veldig fornøyd med det.  Om det skulle være et eller annet som for varen til å bli ødelagt eller kanskje du ikke er fornøyd med ditt kjøp så kan du sende din bestilling tilbake til oss innen 30 dager, men da må frakten bli betalt fra din side.

  Om smartphones og mobiler –

  Den første mobilen som ble lagd var i år 1973 av en mann som het Martin Cooper som jobbet for Motorola. Han jobbet der for 29 år men før det så jobbet han for et firma som het "teletype" frem til 1954 så sa han opp og gikk over til Motorola. Han er den første personen som hadde en trådløs samtale ute i det offentlige og han er regnet som "Faren til mobil telefoner"

  Men det var 41 år siden. Den dag i dag så har mobiler blitt det mest solgte produktet som fins. Det er regnet med at det er 1,75 milliarder mennesker som bruker Smartphones i dag og tallet kommer selvfølgelig til å øke mer med årene. Det fins faktisk flere Smartphones på jord enn det fins tannbørster så du kan tenkte deg åssen det kommer til bli i år 2020.

  Ordet mobiltelefon, ofte kalt Mobil, er en bærbar telefon. Den er kombinert av en radiosender og mottaker som er knyttet til en telefonnett. Mobiltelefoner har eksistert siden midten av 1950 tallet, og den første mobiltelefonnettet ble opprettet i 1966.

  download

  Til alle våre kunder:

  Smartphone nyheter, telefon skins, godsaker og andre morsomme ting!Over 28.000 mobile deksler og tilbehør i Stock (Ny kunde)

  Vi her i Lux-Case.no har en av Skandinavias største utvalg av mobil tilbehør. Vi har alle typer deksler, etuier og tilbehør.

  Du vil finne massevis av forskjellige beskyttelses produkter for alle nye modeller, eller andre ting som du kanskje trenger for telefonen. Kanskje du har litt tid å tenke på at du trenger et deksel som ser ut som en bjørn til din iPhone 5 & 5S i silikon? Uansett hva du trenger, er det en god sjanse for at du finner den her!

  Vi legger til nye produkter hver uke. Så hold deg oppdatert ved å følge oss på Facebook, Twitter eller Google+.

  Vi har alltid veldig gode tilbud, og du trenger ikke å betale frakt på noen av våre produkter.

 • LUX-CASE Log

  Lux-case Log

  Smartphone nyheter, telefon skins, godsaker og andre morsomme ting!Over 28.000 mobile deksler og tilbehør i Stock (Ny kunde)

  Vi her i Lux-Case.no har en av Skandinavias største utvalg av mobil tilbehør. Vi har alle typer deksler, etuier og tilbehør.

  Du vil finne massevis av forskjellige beskyttelses produkter for alle nye modeller, eller andre ting som du kanskje trenger for telefonen. Kanskje du har litt tid å tenke på at du trenger et deksel som ser ut som en bjørn til din iPhone 5 & 5S i silikon? Uansett hva du trenger, er det en god sjanse for at du finner den her!

  Vi legger til nye produkter hver uke. Så hold deg oppdatert ved å følge oss på Facebook, Twitter eller Google+.

  Vi har alltid veldig gode tilbud, og du trenger ikke å betale frakt på noen av våre produkter.

 • NOKIA SMARTPHONES

  nokia-lumia-625-4

  Nokia er verdens største produsent av mobiltelefoner, og har vært en pioner på å gjøre mobilen til allemannseie. Nokia har utviklet gode og brukervennlige telefoner og har i mange år vært et av verdens mest anerkjente merker. Nokia var først ute med både kameratelefoner og 3G.
  De tre siste årene har vært tøffe for Nokia, og utviklingen hos selskapet har stagnert. Selskapet har ikke klart å matche den sterke konkurransen fra den nye generasjonen smarttelefoner som Apples iPhone og telefoner som kjører Googles Android som f.eks HTC og Sony Ericsson. Heldigvis satser Nokia tungt og har i tillegg til sin stadige fornying av deres appstore ovi.com også gått inn i et samarbeid med Microsoft. Nokia entusiastene, som det finnes veldig mange av i Norge, vil nok ikke bli skuffet. Hilsen Lux-case.no. 

 • Sony Xperia M2 AQUA

  Sony Xperia M2 AQUA

  Här är en smartphone du verkligen kan lita på.

  Sony-Xperia-M2-Aqua

  Utformningen av Sony Xperia M2 Aqua bygger på Sonys första vattentäta smartphone! Med sin fina och eleganta förseglade hål (laddning, Aux), mycket trevlig att håll i handen. Denna ultra LTE smartphone är både tålig och robust, det tål att du till exempel är ute och joggar i regnet eller förlora smartphone i toaletten.

  id97438

  Sony Xperia M2 Aqua är skyddad mot lågtrycksvattenspray från alla håll och tå att vara under vatten upp till 30 minuter på 1,5 meters djup i sötvatten. Du kommer att kunna ta många otroligt fina, coola och fantastiska bilder / filmer under den tiden. Men om du missbrukar dett eller utsätta din smartphone för mer än vad den är avsedd för, kan kan du komma att uppleva några fel med den. Så ta väl hand om din nya vän och försök att följa instruktionerna. Om du är intresserad av att veta mer om denna smartphones hållbarhet så att du kan gå in på www.sonymobile.com/durability.

Vare 1 til 10 av totalt 133

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 14