Bose

Bose
The Bose Soundlink Mini er en slikk og kompakt designet trådløs Bluetooth høyttaler som virkelig gir god lyd i forhold til hvor liten den egentlig er. Bose's - det beste produktet Bose noen gang har lagd? Det er nok litt vanskelig å kunne si for oss, siden vi ikke har så mange andre produkter ifra denne produsenten, men vi vet godt at dette er en bærbar høyttaler som folk flest kommer til å like, spesielt hvis du liker å dele din musikk med andre rund deg. Det er vanskelig å si, men et etui kan gjøre mye for Soundlink Mini, selskapets 2013 kompakt Bluetooth-høyttaler som har imponerende byggekvalitet og lyd for sin størrelse betyr ikke at den er fall sikker eller støt sikker. Derfor har vi hos lux-case.no fått inn forskjellige varer som kan gi deg nettopp den muligheten. Den nye 1,5-pund (0.67kg) modellen ser nesten identisk med sin forgjenger - en god ting, siden det er en av de skarpeste utseende små høyttalere der ute - men det har nå en innebygd mikrofon for høyttaler evner. En annen forbedring er dens 10-timers batteri levetid, opp fra 7 timer til den forrige modellen. Avrunding ut forbedringer: høyttaleren lades nå via en standard USB-kabel i stedet for en proprietær AC adapter, som er en viktig endring. Bose sier det "kostnader med de fleste USB-strømkilder" Det inkluderer også en ladestasjon, som fungerer som en dock.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Bærevesker for BOSE Soundlink Mini

Har du kjøpt deg en BOSE Soundlink Mini? I så fall er du sikkert på utkikk etter en enkel måte å ta den med deg på. Det å legge den rett ned i vesken eller ryggsekken kan være ubekvemt og kan i verste fall påføre høyttalerne skader. Her på Lux-case har vi det du trenger for å kunne frakte med deg din BOSE Soundlink Mini hvor enn du måtte reise. Med våre spesialdesignede bærevesker og deksler kan du være sikker på at din BOSE Soundlink ankommer din destinasjon uskadd og i behold. Våre billige vesker kommer bygd inn med såkalte høyttalervinduer, slik at du ikke engang trenger å ta den ut av det beskyttende vesken.

Deksler for BOSE Soundlink Mini

Om du ønsker ytterligere sikkerhet for din høyttaler anbefaler vi at du også kjøper ett av våre spesialdesignede deksler. De er lagd av TPU materialer som virker støtdempende og vil øke levetiden til din BOSE Soundlink Mini betraktelig. De er designet for å passe perfekt rundt høyttaleren og har hull kuttet ut for å få plass til kabler og ledninger, håndtaket og det skal selvfølgelig ikke hindre lyd i å komme ut. Alt i alt er dette et must-have for enhver person som setter pris på de tingene de har.

Kabler og ekstrautstyr til BOSE Soundlink Mini

Vi har selvfølgelig alt av kabler og tilbehør til din enhet, om du skulle trenge det. Det er fort gjort for slike ting å forsvinne under flytting og diverse, og da er det greit å vite at man kan komme til Lux-case og kjøpe det man mangler for en billig billig penge. Om det skulle være en ekstra usb-kabel, en lader for bilen eller rett og slett en lader for huset, så trenger du ikke lete lenger for Lux-case har det.