Fitbit Alta HR / Alta

Fitbit Alta HR / Alta

Fitbit Alta er et velfungerende nytt medlem i FitBit familien og scorer høyt på alle punkter. Alta’en er litt større enn de andre FitBit modllene og har alle funksjonene, minus hjertemåler. Alta’en kan derimot vise deg notifikasjoner for inkommende samtaler, tekstmeldinger og hendelser på kalenderen din, og den lar deg vite at du har notifikasjoner med en skånsom vibrasjon, som også brukes av vekkerklokkefunksjonen. FitBit Alta kan kjøre i 5 til 8 dager før du trenger å lade den opp.

Ettersom FitBit Alta er litt større enn sine forgjengere så er det ekstra lurt å kjøpe en skjermbeskytter for den, så du sliper å ripe den opp. Du kan også finne ekstra armbånd og reimer til din FitBit Alta her på Lux-case, slik at du kan velge den fargen du liker best og få ekstrautstyr av høy kvalitet.

Vare 1 til 72 av totalt 181

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vare 1 til 72 av totalt 181

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skjermbeskyttere

Din FitBit Alta trenger å bli beskyttet slik at du kan slippe å bekymre deg om riper og hakk i den lekre lille skjermen dens når du er ute å trener. Det er nemlig fort gjort å dulte håndleddet borti noe og få varige skader på investeringen din. Heldigvis har vi høykvalitets skjermbeskyttere her på Lux-case som kan gi deg utmerket beskyttelse til ditt sportsarmbånd. Kjøp skjermbeskytter av kjemisk herdet glass for å få den optimale sikkerheten.

Armbånd

FitBit Alta kommer i 4 farger, men det er egentlig bare armbåndene som er farget. Her på Lux-case kan du velge mellom mange forskjellige farger og materialer av høy kvalitet som du kan bruke for din FitBit Alta. Velg den fargen som passer deg best, eller velg flere farger, så du kan bytte etter humøret! Uansett hva du trenger til din Alta, så kan du nok finne det her på Lux-case!