Fitbit Blaze

Fitbit Blaze

Fitbit lanserer stadig nye fitness klokker og Fitbit Blaze er en stilig designet klokke som kan anses å være en slags hybrid mellom smartklokke og fitness tracker. Blaze kan måle pulsen din, dine skritt både på flat bakke og opp trapper, og du kan synkronisere den med telefonen slik at du får alle dine notifikasjoner og meldinger rett på håndleddet. Klokken er liten og lett, og har et godt lesbart display. Du kan gå opptil 4 dager med klokken uten å måtte tenke på å lade den opp.

En fitness klokke som Fitbit Blaze er ofte utstyrt med en solid skjerm, men ettersom den henger utsatt til helt ute på håndleddet er det fort gjort å dulte klokken borti noe og få en ripe eller skramme i skjermen. Her på Lux-case har vi forberedt oss på det og derfor kan du kjøpe høykvalitets skjermbeskyttere som er spesielt kuttet for å passe din Fitbit Blaze. Du kan også kjøpe diverse ekstrautstyr her som reimer av høykvalitets materialer som syntetisk lær. Ikke vent for lenge med å sikre din Fitbit Blaze! Kjøp en skjermbeskytter i dag!

Vare 1 til 72 av totalt 102

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 72 av totalt 102

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Eier du en Fitbit Blaze? Det betyr sannsynligvis at du liker å holde deg aktiv og i bevegelse, og du bruker nok din FitbIt Blaze hver gang du trener. Dette øker risikoen for at den vil bli skadet før eller siden. Den sitter tross alt ganske utsatt ute på håndleddet som alltid er i bevegelse, og det er fort gjort å dulte borti noe eller skrape den opp. Men dette har du allerede tenkt på ettersom du er på Lux-case.no. Her er vi nemlig dedikerte til å beskytte dine enheter, og vi har det du trenger for å bevare den på best mulig måte. Ved å gjøre noe så enkelt som å legge en 0.3mm tynn film av kjemisk behandlet glass over skjermen på din Blaze vil du øke levetiden dens betraktelig. Du slipper å bekymre deg om fingeravtrykk, skitt og riper når du bruker den, og du kan puste litt lettere når du vet at du har gjort ditt for å bevare enheten din.

Her på Lux-case.no har vi selvfølgelig en 100% Fornøydhetsgaranti, så om du ikke er 100% fornøyd med produktet kan du sende det tilbake igjen innen 30 dager, og siden vi bryr oss om din enhets sikkerhet så betaler vi for frakten.