Fitbit Charge 2

Fitbit Charge 2

Fitbit Charge 2

Fitbit Charge 2 er en av de nyere fitness klokkene fra Fitbit og er en direkte oppgradering fra Fitbit Charge HR. Klokken har en 1.3’’ stor LED display som viser deg puls, skritt, vekttap og mere til. Fitbit Charge 2 kan måle det meste, inkludert hvor mange trappetrinn du går og innkommende notifikasjoner til din telefon. Det eneste den ikke måler er svømming, ettersom den ikke er vanntett.

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av tilbehør til din fitness klokke, som skjermbeskyttere og utbyttbare armbånd av høykvalitets materialer. Vi har strømbanker og ladestasjoner som lar deg lade enheten din på farten. Vi er stolte av å kunne tilby kun produkter av høy kvalitet og handler du hos oss så spanderer vi frakten! Det er ingen grunn til å nøle, kjøp det tilbehøret du trenger til din Fitbit Charge her i dag!

Vare 1 til 72 av totalt 129

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 72 av totalt 129

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Beskyttende tilbehør

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å sikre din Fitbit Charge 2 mot støt, riper, hakk og slag. Vi har spesialisert oss i beskyttende produkter for elektroniske enheter, og det inkluderer fitness og smartklokker. Her har vi skjermbeskyttere og deksler som lar deg bevare din enhet i mange år fremover.

Diverse tilbehør

Din Fitbit Charge 2 er et ganske avansert elektronisk tilbehør, og trenger en del ting for å fungere optimalt. Her har du muligheten til å gå til innkjøp av alt du trenger for at den skal fungere, og for at du kan bruke den som et moteriktig tilbehør i mange år. Vi har elastiske bånd av silikon så vel som rustfritt stål som virkelig gir enheten din et stilig og utsøkt preg. Vi har bitte små strømbanker som lar deg lade den mens du er på farten, så vel som ladestasjoner som gjør det svært enkelt å lade den opp.

Du får gratis frakt på alle kjøp du gjør hos oss, og vi har Norges laveste priser og største utvalg, så det er ingen grunn til å nøle. Kjøp det tilbehøret du trenger i dag!