Fitbit Flex 2

Fitbit Flex 2

Fitbit Flex 2

FitBit Flex 2 er en av de mindre fitness armbåndene på markedet for tiden, og en av de få som kan skryte av å være helt vanntett. Vanntettheten kommer i bytte mot en del nøkkelfunksjoner som var i de andre FitBit modellene, men den kan fremdeles måle kalorier brent, trinn, distanse og nå også hvor langt du har svømt og hvor mange svømmetak du har tatt. En annen god ting med FitBit Flex 2 er at du trenger ikke nødvendigvis ha den på håndleddet. Heng den rundt halsen og bruk den som et smykke mens du trener!

Her på Lux-case har vi massevis av tilbehør for mange forskjellige duppedingser, og det inkluderer selvfølgelig din FitBit Flex 2! Kjøp halsbånd, armbånd og mere til for en lav, lav pris så spanderer vi frakten! Vi har kun produkter av høy kvalitet her på Lux-case, så de ter ingen grunn til å nøle! Kjøp i dag!

37 artikler

per side

37 artikler

per side

Beskyttende tilbehør

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å sikre din Fitbit Flex 2 mot støt, riper, hakk og slag. Vi har spesialisert oss i beskyttende produkter for elektroniske enheter, og det inkluderer fitness og smartklokker. Her har vi skjermbeskyttere og deksler som lar deg bevare din enhet i mange år fremover.

Diverse tilbehør

Din Fitbit Flex er et ganske avansert elektronisk tilbehør, og trenger en del ting for å fungere optimalt. Her har du muligheten til å gå til innkjøp av alt du trenger for at den skal fungere, og for at du kan bruke den som et moteriktig tilbehør i mange år. Vi har elastiske bånd av silikon så vel som rustfritt stål som virkelig gir enheten din et stilig og utsøkt preg. Vi har bitte små strømbanker som lar deg lade den mens du er på farten, så vel som ladestasjoner som gjør det svært enkelt å lade den opp.

Du får gratis frakt på alle kjøp du gjør hos oss, og vi har Norges laveste priser og største utvalg, så det er ingen grunn til å nøle. Kjøp det tilbehøret du trenger i dag!