Fitbit Flex

Fitbit Flex
Til dere som liker å være litt ekstra aktive om hverdagen, kanskje dette er en liten kjekkas som du hadde like å kjøpt eller fått som en gave. Med Fitbit Flex så kan du enkelt måle hvor mange skritt du går, hvor mange kalorier du bruker, hvor langt du beveger deg, antall timer du bruker i sengen, altså sover og alt dette kan enkelt justeres av deg selv sånn at du kan velge hvor aktiv du skal være løpet av en dag. Det er noen LED indikatorer på Fitbit som gir deg en liten anelse om hvor mange prosent du har igjen av ditt dagsmål, om en LED lys blinker så er du ferdig med 20% av dagens økt. Jo flere lys jo nærmere er du til ditt mål. Får å kunne koble Fitbit til en lap top eller PC så kan du enkelt koble til via en ledning / kabel. Om du har lyst å synkronisere den med smartphonen eller tabletten din så passer den til disse modellene: iPhone 4S, 5, 5S, og 5C – femtegenrasjons iPod touch, iPad 3, Retina, Air og mini iPad, Samsung Galaxy S3 og S4, Note 2, Note 3, Galaxy Note 10.1 og det er flere smartphone og tablet modeller. Det er enkelt å kunne synkronisere enheten til din smartphone eller tablet samt du kan ruke den som en vekkeklokke. Alt i alt så er FitBit en kjekk enhet å ta med deg når du er på farten, enkelt å justere for din armledd, hjelper deg med å holde øye på hvor aktiv du har hvert i løpet av en dag og noen andre gode funksjoner som kan hjelpe deg med hverdagslig ting.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttelse

Har du kjøpt deg en ny Fitbit Flex? I så fall kan det være en god idé å kjøpe noe ekstrautstyr til den fra lux-case.no. Her har vi nemlig gode produkter av høy kvalitet som vil gi din Fitbit Flex god beskyttelse mot skader. Disse armbåndene som du setter rundt din Flex er laget av TPU materiale som står for Thermoplastic Polyreuthane og er et veldig elastisk materiale som er motstandsdyktig mot olje, fett og slitasje. Bare sett de rundt din Fitbit Flex og nyt den nye beskyttelsen du får. Her på Lux-case.no er vi lidenskapelig interessert i å bevare din enhet, derfor kan vi tilby gratis frakt og en 100% fornøydhetsgaranti på alle bestillinger.

Kabler og ledninger

For å kunne bruke din Fitbit Flex trenger den å lades opp. Her på Lux-case.no har vi ladere for nettop din Fitbit Flex. Det er en USB lader av god kvalitet, med en holder for din Flex, slik at du vet hvor den er til enhver tid. Skulle du komme til å miste den originale laderen til din Flex er dette et utmerket valg. Det er også lurt å ha flere ladere liggende i tilfelle én av dem går i stykker. Det er viktig å ha ekstra utstyr for dine gadgets, og det er vår jobb på Lux-case.no å sørge for at du har tilgang til dem. Om det er utstyr som mangler fra vår nettside så ber vi deg vennligst ta kontakt slik at vi kan fylle opp lagrene våre