Vivoactive HR - Sølv/Grå

Vivoactive HR - Sølv/Grå
Garmin Vivoactive HR er det siste tilskuddet til Garmin serien av sportsklokker. Denne versjonen er vanntett helt ned til 50 meter under vann og har en dedikert svømmemodus. Klokken er svært enkel å bruke, som når du skal ut å løpe så er det bare å trykke på rett knapp, så kan du velge i menyen hva du skal ut å gjøre. Når du skal svømme kan du velge bassengstørrelse og sette det som standard, om du besøker bassenget flere ganger. Klokken er utstyrt med skritteller og har muligens den beste pulsmåleren på markedet til dags dato. Garmin Vivoactive HR er utstyrt med solide batterier som vil gi enheten en fem dagers levetid før den må lades opp på nytt.
Her på Lux-case kan du finne ekstrautstyr til din FitBit, som skjermbeskyttere av herdet glass og ekstra armbånd i forskjellige farger av gode materialer. Få beskyttet enheten din i dag!
Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side
Set Descending Direction
Handle etter
 1. Garmin Vivoactive HR erstatnings klokkereim laget av silikon - Grå
  Spesialpris NOK 159,00 Vanlig pris NOK 189,00
 2. Garmin Vivoactive HR luksus klokkebånd laget av rustfritt stål - Sølv
  Spesialpris NOK 359,00 Vanlig pris NOK 449,00
 3. Garmin Vivoactive HR klokkebånd laget av rustfritt stål - Sølv
  Spesialpris NOK 359,00 Vanlig pris NOK 449,00
 4. Garmin Vivoactive HR klokkebånd laget av 316 rustfritt stål - Sølv
  Spesialpris NOK 429,00 Vanlig pris NOK 529,00
Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side
Set Descending Direction

Skjermbeskyttere

For Garmin Vivoactive HR har vi skjermbeskyttere av høy kvalitet! Det er veldig lurt å sikre skjermen på smartklokken din, for den sitter ytterst på armen og er litt utsatt. Det er fort gjort å skulle dulte borti ett bord eller noe for så å få stygge riper og hakk i skjermen din. Heldigvis har vi alt du trenger her på Lux-case! Kjøp en skjermbeskytter for Garmin Vivoactive HR av kjemisk herdet glass for å få den mest optimale beskyttelsen til telefonen din!

Armbånd

Garmin Vivoactive HR kommer kun i svart, men frykt ikke! Her på Lux-case vil du finne mange muligheter til å personliggjøre enheten din. Med våre armbånd kan du velge den fargen du liker best, eller flere farger slik at du kan endre utseende på klokken din etter humør. De kommer i høykvalitetsmaterialer, så din Vivoactive HR kommer til å sitte trygt fast på håndleddet ditt i lang tid fremover.