Google Nexus 10

Google Nexus 10
Nexus 10 har førsteklasses design og ytelse, og funksjonene er tilgjengelige i Android 4.2 kan være verdt prisen for opptak alene, miss ikke sjansen å få tak i ett nytt kult deksel eller en veske du kan vise frem til dine venner og kollegar. Om du bestiller noe online nå vil du få gratis og hurtig frakt hjem til døren.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Google Nexus 10

Da Apple introduserte den berømte Retina-skjermen til tredje-generasjons Apple iPad, så satt de listen så høyt at andre bransjer slet med å følge med. Det er før Google og Samsung gikk sammen for å produsere Google Nexus 10. Utrolig har skjermen på Nexus 10 en høyere pikseltetthet en iPad. Dens 10in skjerm er et IPS-panel med oppløsning på 2560 x 1600, noe som gir en pikseltetthet på hele 300ppi, noe som er 14% høyere enn ipads 264ppi. Resultatet er en skjerm med utrolig skarp grafikk, og super skarp tekst.

Tabletten er ikke like vakker å se på som iPad, men vi liker den ganske godt. I stedenfor metall, har Nexus 10 chassiet blitt bygget med ett veldig gripevennelig gummibelag. Chassiet er mer kurvet en iPad, og rammen rundt skjermen er bredere. På 603g er den hele 49g lettere en ipad, noe som gjør den veldig behagelig å holde. Vi har ingen problemer med byggekvaliteten, glasset forran er et ripesikkert Gorilla glass, som er en stor bonus. Og vi tror at en Google Nexus 10 vil overleve et fall mye bedre en en iPad. Rundt kantene på den finner du en Micro HDMI, en 3,5mm hodetelefoninngang og en micro USB-port. Den har en GPS, et 5-megapiksel kamera med blits på baksiden, og et 720p webkamera i fronten. Det eneste vi mangler er en minne utvidelses inngang, og har for øyeblikket bare 16GB eller 32GB lagringsplass.

Nexus 10 Tilbehør

Lux-Case.no har alt av tilbehør til din Google Nexus 10, om det er et nytt etui, eller deksel. Eventuelt et stativ eller en holder til bilen. Vi har også stort utvalg av øreplugger, hodetelefoner, mini-høytalere og annet lyd tilbehør til din Nexus 10. Bestiller du i dag før kl 15.00 vil vi sende varen samme dag som du bestiller. Dette betyr at du får hurtig og fri frakt rett hjem i posten. Om det er noen som helst problemer så har vi et support team klar til å ta i mot din hendvendelse. Nøl ikke med å kontakte oss om det er noe som helst. Husk at alt du ser her er på lager, og alt har prisgaranti!