Google Nexus 4

Google Nexus 4

Covers, deksler og topp kvalitets tilbehør til LG Google Nexus 4. På Lux-Caseno, har vi stort utvalg deksler, harde deksler, mønstrede deksler og fargede deksler - noe for enhver smak! Kjøp din Nexus 4 tilbehør før 15.00 for å sende varen samme dag! Alt på siden tilbys med gratis levering på døren.

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Google Nexus 4 Deksler / Tilbehør

Forrige Google Nexus smarttelefoner ble produsert av HTC og Samsung (to ganger), men Google liker å dele ting rundt, så denne telefonen er laget av LG. Nå har ikke LGs telefoner imponert oss så utrolig mye i det siste, men med denne LG Google Nexus 4 er absolutt verdt pengene. Mobilen har ikke det mest fremtredende designet, ettersom den ikke har tatt etter noen av LGs Panda linjede telefoner, som har spredt seg til andre LG telefoner i fortiden. Fronten er praktisk talt minimal med sine programvareknapper direkte på selve skjermen. skjermen har pene buede kanter som passer sømløst inn med resten av kroppen. Snur du den sidelengs er den veldig slang med sine 9.1 mm slanke kropp. Den er sagt å være veldig komfortabel å holde takk til de skrå kantene. Og strømknappen er lett å rekke med begge hender.

Når det kommer til innmaten, så har LG heller ikke kuttet noen hjørner, dette er en premium enhet som kjører med den siste versjonen av Jelly Bean 4.2, en Qualcomm Snapdragon chipsett, fire-kjernet 1.5GHz prosessor, A-GPS med GLONASS, NFC og videre.

Vi i Lux-Case eksploderer ut med et utrolig utvalg av deksler, etuier, lær-vesker og annet knask til din LG Google Nexus 4. Og vi er sikker på at du kommer til å bli overasket når du ser hvor blomstrende våre mobiltilbehør er. På utkikk etter noe å gi i gave til en venn? Eller kanskje et familiemedlem? Vi har alle slags farger og design, og er sikker på at du kan finne noe til enhver personlighet og smak. Ta sjangsen på å kjøpe deg noe fint i dag, og vi sender det med fri frakt rett hjem i posten til deg! Er det noe som helst problemer, så er det bare å ta kontakt med vår vennelige support-team så vil de hjelpe deg så godt de kan. Ser du noe vi mangler, så er det bare å ta kontakt og fortelle oss hva det kan være!