Google Nexus 5

Google Nexus 5

Hvis du har navigert deg selv til denne siden betyr det kun en ting; du er nå en stolt eier av Google Nexus 5. Husk at med stor makt kommer et stort ansvar, så ikke la denne telefonen gå ubeskyttet. Det var kanskje derfor du byttet telefon, var du litt uforsiktig med den forrige kanskje? Lux-Case-no har et prisvinnende utvalg av deksler til Google NExus 5, samt masse annet tilbehør, som etuier, skjermbeskyttere, hodetelefoner, mini-høyttalere og masse mer. Hva med et sort etui i ekte skinn? Eller kanskje du har besøkt siden vår på grunn av våre flotte hodetelefoner? Uansett hva du er ute etter, Lux-Case.no har det!

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Google Nexus 5

Etter mange rykter og viral markedsføring i form av falske lekkasjer dukket denne imponerende smarttelefonen opp som en engel om natten. Det er oppfølgeren til den sorte Google Nexus 4, og samme som den er Nexus 5 utviklet av LG fra Googles instruksjoner. Heldigvis har den samme maskinvare som LGs egne toppmodell, LG G2, men prislappen er mye lavere. Akkurat som våre gule deksler til Google Nexus 5 får du mye for pengene!

 

Det er en 5'' skjerm i strålende Full HD som møter deg og gir deg førsteinntrykket. Du bør investere i en gjennomsiktig skjermbeskytter til Google Nexus 5, ingenting er en lettere eller bedre måte å bevare skjermen på. Oppløsningen på skjermen er 1920 x 1080, dette gir deg en pikseltetthet på ~445 piksler per tomme. Det er veldig behagelig å se på skjermens 16 millioner farger samt dens riktig gode betraktningsvinkler. En skjermbeskytter kombinert med et mobildeksel til Google Nexus 5 gir deg komplett beskyttelse mot slikt som kan ripe opp skjermen eller baksiden på telefonen. Ettersom det finnes over en million apper og spillbehøver du en kraftig maskinvare for å kunne oppleve alt sammen. Heldigvis er telefonen utrustet med kraftige deler, alt er det seneste fra topputviklerne. Disse kan lett beskyttes med et rosa Google Nexus 5 deksel.

 

Vi finner her den siste chippen fra Californiabaserte Qualcomm – Snapdragon 800, komplett med en firekjerners prosessor fra Krait på 2.3 GHz og en boostet Adreno 330 som grafikkprosessor. Alt som kreves for å bevare alt dette er tilbehøret til Google Nexus 5 som du kan kjøpe her. Har du et gult Google Nexus 5 deksel er sjansen for at den skal overleve et fall betydelig større. Du kan velge mellom 16 og 32 GB lagringsplass, men du får alltid 2 GB RAM! Den høge prestasjonen fra telefonen gjør at Android OS 4.4 Kit Kat flyter problemfritt. Dette er den siste versonen av operativsystemet, og ble sluppet sammen med denne telefonen. Med blå beskyttelsesdeksler forsikrer du deg at operativsystemet vil vare i mange år til.

 

Det finnes selvsagt andre tilbehør, som blå styluspenner for å slippe å grise til skjermen med fingrene, og for å øke presisjonen. Det klassiske tilbehøret vårt er og blir Google Nexus 5 deksler, men ikke glem at vi også har for eksempel brune, hvite og gyldne hodetelefoner eller sølvfargede stativ til Nexus 5. Du kan kjøpe en av mange USB-ladere til Google Nexus 5 som matcher fargen til ditt deksel, samt biltilbehør og mini-høyttalere! Alle etuier, deksler og tilbehør til Google Nexus 5 sendes helt gratis til deg fra Lux-Case.no!