Google Nexus 7 (2012)

Google Nexus 7 (2012)

Resepsjonen til Nexus 7 var gunstig. Teknologi kommentatorer trakk oppmerksomhet til den høye ytelsen, responsiv skjerm og inkludering av Jelly Bean, samt NFC-støtte. Vi her hos Lux-Case har alt du trenger av deksler eller lær vesker til din Google Nexus 7. Kjøp nå og få gratis frakt hjem i posten.

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Google Nexus 7 Tilbehør

Google Nexus 7 er den første egne merkevare tabletten til å bli lansert av søkegiganten, som allerede er kjent for sin ekstremt vellykkede steg inn i markedet for smarttelefoner. Helt siden den første iPaden landet i 2010, har Apples konkurrenter sett med misunnelige øyne på selskapets suksess i å overbevise forbrukerne om at tablettene var verdt all snakket. Nexus 7s ankomst i 2012 var dermed uunngåelig. Men heller å kopiere iPad med sammenlignbar maskinvare og pris, har Google bestemt seg for å smi videre med sitt eget marked nisje. Nexus 7 leveres med en syv tommers berøringsskjerm med en HD-oppløsning på 1280x800. en quad core 1,3 GHz prosessor som håndterer all tallknusing, og det er til og med et enkelt 1,2 megapiksel kamera mot fronten for videosamtaler og grunnleggende fotografering. Selvfølgelig er en tablett langt mer enn bare en samling av vanlige maskinvarekomponenter, noe av det som gjør den mest interessant er Nexus 7 operativsystemet. den bruker Android Jelly Bean, som er den nyeste versjonen av Googles skreddersydde plattform. Fordi Nexus 7 er en del av Googles egene produkter, får du en skikkelig Android erfaring. Den har ikke de typiske utsmykningene du kan vanligvis finne på andre tabletter og telefoner som kjører Android. Dette er langt fra å være en svakhet, men er i stedet en styrke. det betyr at Nexus 7 oppfører seg akkurat slik Google har i hensikt, slik at den leverer konsekvent, oppslukende ytelse med funksjoner som ikke er kompromittert av tredjeparts fiksing og triksing. En annen viktig fordel med Googles offisielle merkevarebygging er at Nexus 7 vil motta Android oppdateringer før en annen kompatibel enhet, så den vil har den nyeste versjonen av operativsystemet så lenge maskinvaren er i stand til å kjøre den.

Som alle tabletter, er Nexus 7 definert av sin store skjerm og relativt skjøre design, så det lønner seg å investere i et deksel eller et etui for å beskytte den mot støt, riper og fall som kommer til å skje på et tidspunkt. Du kan få fargerike etui som uttrykker en ungdommelig begeistring. Eller kanskje noe mer business-aktige deksler som gjør jobben med å holde din Nexus 7 trygg uten å gjøre for mye av en stil uttalelse. Det er også fornuftig å få en beskyttende film for Nexus 7s display, fordi dette betyr at riper som ellers den opparbeider ikke vil være permanent og touch sensitiviteten blir dermed ikke kompromittert. "

Hvis du ønsker å ta Nexus 7 ut på veien, kan du investere i tilbehør som et bilfeste som kan holde den i én stilling mens du kjører, dette skaper en umiddelbar underholdning i bilen. Det er også lett å investere i erstatnings kabler for Nexus 7, slik at du kan koble den til en PC via USB, dette er bra hvis du mistet eller ødelagt de medfølgende ledningene. Du kan også få kjøpt deg en ekstra 3,5 mm audio kabel for å koble til i bilen eller hjemme i ditt HI-FI-oppsett. Til slutt har vi ladere for Nexus 7, som er lett tilgjengelig siden den bruker den populære USB-tilkoblings formatet. Dette sikrer kompatibiliteten med både nettadaptere, bærbare datamaskiner og bærbare pakker for kraft bestemmelser når du er borte fra en stikkontakt.