Google Nexus 9

Google Nexus 9

Deksler, etuier og tilbehør til Google Nexus 9. Hvis du har navigert deg selv til denne siden betyr det kun en ting; du er nå en stolt eier av Google Nexus 9. Husk at med stor makt kommer et stort ansvar, så ikke la denne smartphone gå ubeskyttet. Det var kanskje derfor du byttet smartphone, var du litt uforsiktig med den forrige kanskje? Lux-Case-no. har et prisvinnende utvalg av deksler til Google Nexus 9, samt masse annet tilbehør, som etuier, skjermbeskyttere, hodetelefoner, mini-høyttalere og masse mer. Hva med et sort etui i ekte skinn? Eller kanskje du har besøkt siden vår på grunn av våre flotte hodetelefoner? Uansett hva du er ute etter, Lux-Case.no har det!

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Deksler til Google Nexus 9.

Deksler til Google Nexus 9. Helt siden den første iPaden landet i 2010, har Apples konkurrenter sett med misunnelige øyne på selskapets suksess i å overbevise forbrukerne om at tablettene var verdt all snakket. Men heller å kopiere iPad med sammenlignbar maskinvare og pris, har Google bestemt seg for å smi videre med sitt eget marked nisje. Nexus 9 leveres med en 8.9 tommers berøringsskjerm. Selvfølgelig er en tablett langt mer enn bare en samling av vanlige maskinvarekomponenter, noe av det som gjør den mest interessant er Nexus 9 operativsystemet. Den bruker Android KitKat, som er den nyeste versjonen av Googles skreddersydde plattform. Fordi Nexus 9 er en del av Googles egene produkter, får du en skikkelig Android erfaring. Den har ikke de typiske utsmykningene du kan vanligvis finne på andre tabletter og telefoner som kjører Android. Lux-case.no har alt du trenger av deksler til denne fantastiske tableten. Se hva som kan passe deg.

Etuier til Google Nexus 9.

Etuier til Google Nexus 9. Som alle tabletter, er Nexus 9 definert av sin store skjerm og relativt skjøre design, så det lønner seg å investere i et deksel eller et etui for å beskytte den mot støt, riper og fall som kommer til å skje på et tidspunkt. Du kan få fargerike etui som uttrykker en ungdommelig begeistring. Eller kanskje noe mer business-aktige deksler som gjør jobben med å holde din Nexus 9 trygg uten å gjøre for mye av en stil uttalelse. Det er også fornuftig å få en beskyttende film for Nexus 9 display, fordi dette betyr at riper som ellers den opparbeider ikke vil være permanent og touch sensitiviteten blir dermed ikke kompromittert. "

Hvis du ønsker å ta Nexus 9 ut på veien, kan du investere i tilbehør som et bilfeste som kan holde den i én stilling mens du kjører, dette skaper en umiddelbar underholdning i bilen. Gratis levering på alle bestillinger.

Tilbehør til Google Nexus 9.

Tilbehør til Google Nexus 9. Det er også lett å investere i erstatnings kabler for Nexus 9, slik at du kan koble den til en PC via USB, dette er bra hvis du mistet eller ødelagt de medfølgende ledningene. Du kan også få kjøpt deg en ekstra 3,5 mm audio kabel for å koble til i bilen eller hjemme i ditt HI-FI-oppsett. Til slutt har vi ladere for Nexus 9, som er lett tilgjengelig siden den bruker den populære USB-tilkoblings formatet. Dette sikrer kompatibiliteten med både nettadaptere, bærbare datamaskiner og bærbare pakker for kraft bestemmelser når du er borte fra en stikkontakt.