Google Pixel XL

Google Pixel XL
Google Pixel XL

Google har i mange år dominert internett, og nå har de satt ut for å dominere telefonmarkedet med sin splitter nye Google Pixel XL, som er en litt større versjon av deres flaggskip med samme navn! Denne flotte telefonen kan matche selv iPhone og Samsung med sin Qualcomm Snapdragon 821 Quad-core prosessor på henholdsvis 2.15 og 1.6GHz Kryo. Skjermen er 5.5’’ stor og har en oppløsning på 1440 x 2560 piksler med en pikseltetthet på 534ppi. Telefonen kommer i enten 32 eller 128GB og har 4GB RAM. Kamera bak telefonen har er på 12MP, mens kamera foran er på 8MP. Telefonen kommer med den nyeste Android versjonen, v7.1 kalt Nougat. Batterikapasiteten er på 3450mAh og den veier til sammen 168 gram.

Med en så kraftig telefon som denne, og til den prisen den kommer med så er det ekstra viktig at man tar de stegene som trengs for å sikre investeringen sin på en skikkelig måte. Her på Lux-case kan du finne massevis av forskjellige måter å beskytte telefonen din på. Vi har nemlig Nordens største utvalg av deksler og etuier i høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, elastisk TPU og etuiene kommer i syntetisk- og av og til ekte lær med forskjellige teksturer og motiver. Du får ikke bare sikret telefonen din på en skikkelig måte, du får også satt ditt eget personlige preg på den, noe som vil få den til å skille seg ut fra alle de andre smarttelefonene der ute. I tillegg til våre deksler og etuier kan du også finne en hel rekke med annet tilbehør, som skjermbeskyttere, høyttalere og holdere for hjemme, bilen og sykkelen. Ta en titt på kategoriene under, så finner du nok noe som fanger interessen.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttende produkter

Her på Lux-case kan du finne Norges største utvalg av beskyttende produkter for din telefon. Vi har kun produkter av høy kvalitet og du kan være sikker på at telefonen din blir godt beskyttet med et deksel eller etui for din Google Pixel XL fra Lux-case. Våre deksler kommer i en rekke høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, mykt silikon, eller TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med gode støtdempende egenskaper. Du kan også finne en rekke forskjellige etuier, for det meste laget av syntetisk- eller ekte lær, som gir telefonen din et utsøkt utseende, et eksklusivt preg og en behagelig følelse i hånden. Mange av etuiene har ekstra nyttefunksjoner som stand funksjon, kortholdere og smartvinduer.

For bilen

Om du ønsker å dra nytte av din flotte nye telefon fra Google mens du kjører bil, så kan vi friste deg med et enormt utvalg av bilholdere, billadere og handsfree enheter som lar deg benytte deg av telefonen din på en helt ny måte. Alle våre billadere er av høy kvalitet og vil sørge for at telefonen din sitter trygt og godt fast hvor enn du måtte plassere holderen. Vi har nemlig holdere som kan plasseres mange forskjellige plasser, som i frontruten, dashbordet, speilet, rattet og mye mere. Alle våre billadere er også av høy kvalitet, har en rekke sikkerhetsmekanismer som lar deg lade telefonen trygt, og kan lade opptil 6 enheter samtidig.

For deg som er aktiv

Om du liker å løpe, jogge eller sykle for å holde deg i form kan vi friste deg med en rekke nyttige produkter som lar deg benytte deg av telefonen din på en helt ny måte. Fest telefonen til armen din med en av våre armbånd for Goolge Pixel XL mens du løper eller jogger så kan du bruke den som musikkspiller og du kan loggføre treningsøkten din og analysere den i etterkant for å optimalisere treningen din. Vi har også en rekke gode sykkelholdere som lar deg feste telefonen trygt fast i sykkelstyret mens du sykler.