Google Pixel

Google Pixel

Google Pixel

Google har i mange år dominert internett, og nå har de satt ut for å dominere telefonmarkedet med sin splitter nye Google Pixel! Denne flotte telefonen kan matche selv iPhone og Samsung med sin Qualcomm Snapdragon 821 Quad-core prosessor på henholdsvis 2.15 og 1.6GHz Kryo. Skjermen er 5’’ stor og har en oppløsning på 1080 x 1920 piksler med en pikseltetthet på 441ppi. Telefonen kommer i enten 32 eller 128GB og har 4GB RAM. Telefonen kommer med den nyeste Android versjonen, v7.1 kalt Nougat. Batterikapasiteten er på 2770mAh og den veier til sammen 143 gram.

Med en så kraftig telefon som denne, og til den prisen den kommer med så er det ekstra viktig at man tar de stegene som trengs for å sikre investeringen sin på en skikkelig måte. Her på Lux-case kan du finne massevis av forskjellige måter å beskytte telefonen din på. Vi har nemlig Nordens største utvalg av deksler og etuier i høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, elastisk TPU og etuiene kommer i syntetisk- og av og til ekte lær med forskjellige teksturer og motiver. Du får ikke bare sikret telefonen din på en skikkelig måte, du får også satt ditt eget personlige preg på den, noe som vil få den til å skille seg ut fra alle de andre smarttelefonene der ute. I tillegg til våre deksler og etuier kan du også finne en hel rekke med annet tilbehør, som skjermbeskyttere, høyttalere og holdere for hjemme, bilen og sykkelen. Ta en titt på kategoriene under, så finner du nok noe som fanger interessen.

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Beskyttende produkter

Her på Lux-case kan du finne Norges største utvalg av beskyttende produkter for din telefon. Vi har kun produkter av høy kvalitet og du kan være sikker på at telefonen din blir godt beskyttet med et deksel eller etui for din Google Pixel fra Lux-case. Våre deksler kommer i en rekke høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, mykt silikon, eller TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med gode støtdempende egenskaper. Du kan også finne en rekke forskjellige etuier, for det meste laget av syntetisk- eller ekte lær, som gir telefonen din et utsøkt utseende, et eksklusivt preg og en behagelig følelse i hånden. Mange av etuiene har ekstra nyttefunksjoner som stand funksjon, kortholdere og smartvinduer.

For den aktive

For deg som liker å holde deg aktiv kan vi friste med en rekke høykvalitets produkter som lar deg benytte deg av din Google Pixel på en helt ny måte. Vi har massevis av høykvalitets armbånd som lar deg feste telefonen din til armen mens du er ute å løper eller jogger. Dette gjør at du kan bruke telefonen din som musikkspiller og samtidig loggføre treningsøkten din og i etterkant kan du analysere og optimalisere treningsøktene dine ved å bruke en fitness app. Mange av våre armbånd er helt vanntette, så du slipper å bekymre deg over regn og vannsprut mens du trener.

Diverse tilbehør

Som sagt har vi Norges største utvalg av tilbehør for smartelefoner og nettbrett, så det er bare å ta et dypdykk inn i nettbutikken vår så finner du garantert noe som faller i smak. Vi har nemlig massevis av ladere, både for bil og hjem. Vi har bilholdere, sykkelholdere, stands for hjem og kontor, og mye mere. Vi har også VR headset, droner, fjernstyrte biler og mye annet gøy som du kan bruke med telefonen din. Alle våre varer er til en rimelig penge, og vi spanderer frakten, så løp og kjøp!