Google

Google

Her finner du alt av tilbehør til din Google Nexus tablett, om du har en Nexus 4, Nexus 7, eller den nyeste Nexus 10 så har vi alt av deksler, etuier, vesker og mye mer for deg og din personlighet. Kjøp nå og dra nytte av vår gratis og hurtige levering rett hjem til deg!

  Bla for alle tilbehør Google Håndsett


   

  posten

  Gratis levering

  ✔ Daglige leveranser med Posten

  ✔ Alt på lager

  tilfredhet

  100% tilfredshet

  ✔ 30 dagers returrett

  ✔ Betal med faktura

   

  support

  Enestående kundeservice

  ✔ Ring eller email oss alle hverdager

  Google Mobile Deksler

  Lux-Case.no tilbyr det største utvalget av mobile deksler i hele Norden og dermed vil vi naturligvis ha mange grunner til å ha tilbehør til Googles egne enheter. Her kan du også lære mye om Google i seg selv: Google startet i 1998 med mål om å organisere verdens informasjon og gjøre den tilgjengelig over hele planeten gjennom sin søkemotor - Google.com. Etter noen år, så var Google var den mest populære søkemotoren, og til slutt en del av språket, søker du etter noe på nettet som heter nå: "Googling". Siden den gang har Google utvidet sin virksomhet på mange ulike felt, som e-post, sosiale nettverk, YouTube, tekstbehandling, kart, nettleser og operativsystem.

  Med en gang når smartphones begynte å ta over det mobile markedet, så benyttet Google anledningen til å kjøpe opp og utvikle en Linux-basert OS for smarttelefoner med åpen kildekode. Det betyr at hvem som helst kan laste ned kildekoden og lage din egen versjon av systemet. Den første Android-baserte telefonen ble lansert i oktober 2008, over et år etter at Apples iPhone. Siden da har Android tatt en stadig større andel av markedet, blant annet fordi alle telefonprodusenter har tilgang til Android, mens Apple kun har tilgang til iOS.

  Google lanserte Nexus serie av telefoner produsert av andre selskaper, men etter Googles spesifikasjoner og med en umodifisert versjon av Android. Disse telefonene kan dermed bli oppdatert så snart som Google oppdaterer Android-systemet. Uansett hvilken modell du har, kan vi tilby et bredt spekter av tilbehør, cases og deksler! Frakt er alltid gratis ifra Lux-Case.no!