GoPro

GoPro
Her hos Lux-case.no så kan du finne den nye GoPro kameraet. Ved første øyekast så er det ikke mye som skiller disse kameraene ifra hverandre. De er faktisk så like at alt ekstrautstyr man måtte ha til HD Hero, passer også for HD Hero 2.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

GoPro Tilbehør

GpPro kameraer er perfekt til dere som liker å ha action i livet deres og med denne fantastiske kameraet så kan du fange alt på video eller kanskje via bilder. Du har to muligheter, enten ta bilder ved å trykke på en av knappene en enkelt gang eller ta videoer ved å trykke på en av knappene og så filme. Du kan feste en GoPro kamera nesten hvor som helts. Så lenge du har monterings fester eller kanskje bruker din fantasi og lager en hjemmelagd monterings feste. De tåler utrolig mye når det kommer til slag og fall og det vanntette dekslet er en av de beste tilbehørene du kan gi den.Man har også fått en LED som blinker på flere sider av kameraet, slik at man enklere kan se at kameraet faktisk tar opp videoer eller bilder. De som filmer i kaldt vær vil også juble over en batterivarmer, som GoPro sier gir betraktelig bedre batteritid når gradestokken kryper under null. Noe som passer bra for været vi har i Norden. Ta en titt på alle våre nye tilbehørs varer som vi har fått inn i vårt lager.I denne kategorien finner du alle våre ting som vil gjøre livet ditt mer morsomt og hyggelig. Du vil finne alt fra ulike typer vesker som kan trolig holde GoPro sikker og beskyttet om du skal ut å reise eller skal oppbevare den generelt. Vi har også en veske som du kan kjøpe som inneholde en rekke forskjellige tilbehør som kan være greit og ha. Vi har også en slik sele som du kan feste til hunden din, dette vil la deg sette GoPro kameraet på hundens rygg eller på brystet. Så som du kan forestille deg, kan du finne det meste du kan trenge her på lux-case.no, alle varer som du vil se her er i tillegg av svært høy kvalitet, så du trenger ikke bekymre deg for at de vil bli ødelagtumiddelbart etter utpakking.
Du vet også at alle våre produkter vil bli sendt hele veien hjem til deg uten at du må betale en eneste krone i frakt kostnader fra din egen lomme. Så hvorfor nøl, ta deg tiden du trenger og få dine favorittprodukter i dag!
Du vet at du kan ta og kontakte vår support team alle hverdager mellom 10 og 14:30, de vil hjelpe deg med alle dine problemer.

Her er litt info om GoPro:

  • GoPro HERO3+ Silver Edition action kamera er 20% mindre og 2 ganger mer kraftfull enn tidligere modeller. 
  • Opptil 1080p60 høykvalitetsvideo
  • 10 megapiksler kamera med opptil 10 bilder per sekund
  • Med raskere, innebygd Wi-Fi
  • Bedre ytelse under dårlige lysforhold
  • 25% lengre batteritid Liten og lett
  • Vanntettned til 40 meter
  • Wi-Fi og HDMI-tilkobling


Tilbehør For GoPro Hos Lux-case

Vi her på Lux-Case.no har noe som vi kaller en kvantumsrabatt hvis du ta og kjøper mer enn en vare fra oss. Du vil være i stand til å dra nytte av vår kvantumsrabatt. Hvis du tar og gir deg en ussel to varer fra oss, har du allerede fått 15% rabatt! Tre produkter vil gi deg 20%, ikke dårlig huh? Og dette vil fortsette med 5% opptil 35%! Du vil nå utrolig rabatt på 35% allerede ved 6 varer, slik at du ikke trenger å kjøpe en massiv mengde varer for å få en god rabatt!

Etter dette vil du være i stand til å legge til våre vanlige rabatter til dette, hvis du tar en av våre produkter med et godt tilbud slik at du enkelt kan nå 50% rabatt! Det er ingen grunn til å ikke ta å få deg dine favorittprodukter i dag! Bestill dem nå, og få dem sendt hjem til deg helt uten å betale en krone i frakt kostnader! Kjøp all denGoPro tilbehøret her fra Lux-Case.no.