GoPro Hero Session

GoPro Hero Session

GoPro Hero 4 Session er det nyeste tilskuddet til GoPro serien, og er det minste action kamera som hittil er produsert, og det er designet for å være så lett å anvende som mulig, enten det er festet på tuppen av ski eller på enden av en gitar. Den tar bilder i 8MP og kan filme med en oppløsning på hele 1440p som sørger for at du får høy kvalitet på alle videoene dine. Kamera har et internminne på 64 GB som kan utvides med et MicroSD kort slik at du får plass til alle dine bilder og videoer. Dette action kamera trenger heller ikke et deksel for å kunne brukes i vannet, da det allerede er fullstendig vanntett helt ned til 10 meter. Dette kameraet er utrolig enkel å bruke, med kun én knapp på toppen. Det er også et ganske smart kamera, så om du holder det opp-ned så vil det uansett filme rett vei, og det kontrollerer batteribruken din ved å skru seg av når det ikke er i bruk.

Her på Lux-case har vi massevis av tilbehør som du kan bruke til ditt GoPro kamera, enten du trenger et feste for hjelmen, håndleddet, sykkelen eller bilen så vil du finne det her. Vi har selfiestenger og flytende håndtak som lar deg trygt filme i og nær sjøen. Vi har til og med dykkermasker med GoPro feste, slik at du kan ta det med deg når du utforsker korallrev og andre undervanns objekter. Ta en titt på våre mange tilbehørssett som varierer fra 4-i-1 til 81-i-1 sett for å få det meste ut av ditt GoPro kamera.

57 artikler

per side

57 artikler

per side

Etuier til GoPro Hero Session

Mangler du et etui for å beskytte din GoPro Hero Session? Hos Lux-case kan du finne et stort utvalg av forskjellige typer etuier til ditt kamera. Vi har blant annet vanntette etuier, så du kan ta ditt GoPro kamera med under vannet uten problemer. Det kan kun anbefales at du skaffer deg et beskyttende etui til ditt GoPro kamera for å forlenge levetiden dens og for å beskytte den mot risser og støv. Et uheldig øyeblikk kan fort bli dyrt og du kan miste alle dine bilder og videoer.

Monteringsbeslag til GoPro Hero Session

Hos Lux-case kan du finne massevis av monteringsbeslag til ditt GoPro Hero Session kamera og uansett om du bruker ditt Hero kamera når du er ute og sykler, klarer, svømmer eller noe helt annet, så kan du uten tvil finne det perfekte tilbehøret til den aktiviteten her hos oss. Vi har massevis av tilbehør som gir deg mulighet til å foreta håndfrie videoopptak og som gir deg mulighet for å bruke hendene til andre ting. Vi har både håndledds reimer som gir deg frihet til å målrette opptakene med hånden uten at du trenger være nervøs for å miste kameraet. Du kan også finne beslag til sykkelen, ryggsekken, brystet, beltet og mye annet! Gå på oppdagelsesferd i vårt store sortiment og finn det tilbehøret eller det tilbehørssettet som passer perfekt til deg!

Tilbehørssett til GoPro Hero Session

Står du og mangler en masse forskjellig tilbehør til ditt GoPro kamera? Hos Lux-case kan du finne massevis av forskjellig tilbehørssett og spare masse penger. Vi har alt fra 3-i-1 til 81-i-1 tilbehørssett, så det er massevis å velge mellom og derfor er vi også sikre på at du vil klare å finne fremt til et sett som passer perfekt til det du bruker ditt kamera til. Kan man ha for mye tilbehør til sitt GoPro kamera? Det synes ikke vi hos Lux-case, og med GoPro bakover-kompatibilitet er du også fremtidssikret, selv om du oppgraderer til en ny modell.