GoPro Hero

GoPro Hero

GoPro er et merke de fleste vil gjenkjenne når man snakker om action kameraer. Virksomheten har hurtig og på en meget overbevisende måte posisjonert seg som en go-to produsent av allsidige action kameraer som kan brukes i mange forskjellige omgivelser og til mange forskjellige formål. Alle kameraer i HERO serien kan bruke det samme tilbehøret, da GoPro har valgt å gjøre alle deres kameraer bakover kompatible. For deg betyr det at du ikke trenger å kjøpe nytt utstyr når du oppgraderer til en ny GoPro modell, men istedenfor kan du bruke det tilbehør du hadde til den forrige modellen. Med et GoPro kamera er du sikker på at du får alle detaljer med og med det store utvalget av tilbehør som er til rådighet kommer du neppe til å savne noe.

Her på Lux-case kan du finne massevis av tilbehør til ditt GoPro kamera! Vi har blant annet vanntette etuier, dobber, dykkerbriller, selfiestenger, holdere til hjelmen, sykkelen og mye mer! Uansett om du bruker ditt GoPro kamera på skiferien, når du er ute og svømmer eller sykler, eller til noe helt annet, så kan du helt sikkert finne det du mangler her hos oss. Vi har også mange forskjellige tilbehørssett hvor du kan få mye forskjellig tilbehør i én pakke til en billig penge. Gå på oppdagelsesferd og finn det du mangler i dag! Vi har masse å velge imellom og vi sørger selvfølgelig alltid for å sende det til deg på hurtigst mulig måte, så du kan komme i gang med å lage masse gode videoer.

Vare 1 til 72 av totalt 123

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 72 av totalt 123

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Etuier til GoPro Hero

Mangler du et etui for å beskytte din GoPro Hero? Hos Lux-case kan du finne et stort utvalg av forskjellige typer etuier til ditt kamera. Vi har blant annet vanntette etuier, så du kan ta ditt GoPro kamera med under vannet uten problemer. Det kan kun anbefales at du skaffer deg et beskyttende etui til ditt GoPro kamera for å forlenge levetiden dens og for å beskytte den mot risser og støv. Et uheldig øyeblikk kan fort bli dyrt og du kan miste alle dine bilder og videoer.

Monteringsbeslag til GoPro Hero

Hos Lux-case kan du finne massevis av monteringsbeslag til ditt GoPro Hero kamera og uansett om du bruker ditt Hero kamera når du er ute og sykler, klarer, svømmer eller noe helt annet, så kan du uten tvil finne det perfekte tilbehøret til den aktiviteten her hos oss. Vi har massevis av tilbehør som gir deg mulighet til å foreta håndfrie videoopptak og som gir deg mulighet for å bruke hendene til andre ting. Vi har både håndledds reimer som gir deg frihet til å målrette opptakene med hånden uten at du trenger være nervøs for å miste kameraet. Du kan også finne beslag til sykkelen, ryggsekken, brystet, beltet og mye annet! Gå på oppdagelsesferd i vårt store sortiment og finn det tilbehøret eller det tilbehørssettet som passer perfekt til deg!

Tilbehørssett til GoPro Hero

Står du og mangler en masse forskjellig tilbehør til ditt GoPro kamera? Hos Lux-case kan du finne massevis av forskjellig tilbehørssett og spare masse penger. Vi har alt fra 3-i-1 til 81-i-1 tilbehørssett, så det er massevis å velge mellom og derfor er vi også sikre på at du vil klare å finne fremt til et sett som passer perfekt til det du bruker ditt kamera til. Kan man ha for mye tilbehør til sitt GoPro kamera? Det synes ikke vi hos Lux-case, og med GoPro bakover-kompatibilitet er du også fremtidssikret, selv om du oppgraderer til en ny modell.