HTC 10 Evo

HTC 10 Evo
HTC 10 Evo

"HTC 10 Evo ble lansert i November 2016 og er en kraftig ny telefon som kjører på en octa-core Qualcomm Snapdragon 820 prosessor på henholdsvis 4x 1.5GHz & 4x 2.0GHz og har 32GB internminne og 3GB RAM, som gjør den veldig kapabel. Internminnet kan oppgraderes til 256GB med et microSD kort. Skjermen er 5.5’’ stor, er beskyttet med Gorilla Glass 5 og har en oppløsning på 1440 x 2560 piksler med en pikseltetthet på 534 ppi. Enheten har to kamera på henholdsvis 16MP bak og 8MP foran, som vil sørge for skarpe og klare bilder. Batterikapasiteten er på 3200 mAh og telefonen veier til sammen 174 gram.

Telefoner som dette kan med rette kalles en investering, og det er alltid lurt å ta de steg man kan for å beskytte sine investeringer. Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å sikre telefonen din på en forsvarlig måte! Enten du er på leting etter deksler, etuier, vesker eller skjermbeskyttere så kan du være sikker på at du finner det du leter etter her hos oss! Her har vi nemlig samlet de beste produktene vi kunne finne og vi tilbyr dem til deg billig og med gratis frakt! Dekslene våre er laget av materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper! Etuiene er hovedsakelig laget av syntetisk- og til og med ekte lær, som ikke bare gir optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag til telefonen din, men også et utsøkt preg og en eksklusiv følelse. Veskene våre kommer i materialer som 600D nylon, mykt tøy og lær, og er perfekt for deg som ikke ønsker å pakke telefonen din inn i et stort og bulkete etui.

Vi på Lux-case er stolte av å ha Norges største utvalg av tilbehør for telefoner og nettbrett, og vi har massevis av forskjellig tilbehør som du kan velge og vrake mellom! Enten du ønsker deg et nytt headset, en høyttaler, VR headset eller en drone med kamera, så har vi det du leter etter! Ta deg en virtuell spasertur gjennom butikken vår og se på alle våre gode tilbud!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttende tilbehør

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å sikre telefonen din mot skader og uhell. Vi har nemlig Norges største utvalg av tilbehør for smarttelefoner og nettbrett, og det inkluderer selvfølgelig din HTC 10 Evo! Her finner du deksler, etuier, vesker og skjermbeskyttere som er håndplukket slik at du kan velge og vrake mellom høykvalitets produkter til en billig penge. Dekslene våre kommer i høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Etuiene våre er hovedsakelig laget av syntetisk lær, men til tider får vi inn etuier av ekte lær som ikke bare gir optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag, men vil også gi telefonen din et utsøkt preg og en eksklusiv følelse. Om deksler og etuier ikke er for deg så kan du gå til innkjøp av en veske for din HTC 10 Evo! Veskene våre er laget av materialer som slitesterkt 600D nylon, mykt tøy og lær. Skjermbeskytterne våre er som sagt håndplukket slik at vi kan tilby deg det beste produktet på markedet, og du får dem som tynn film eller som kjemisk behandlet herdet glass.

For den aktive

Om du liker å holde deg aktiv ved å løpe, jogge, gå på ski eller sykle så kan du ta en titt på alle våre produkter som lar deg ha med deg telefonen din på en smart måte mens du trener. Her kan du finne høykvalitets sportsarmbånd som lar deg trygt og enkelt feste telefonen din til armen mens du er ute å trener. Med et armbånd for HTC 10 Evo kan du lytte til musikk og bruke en fitness app til å loggføre treningsøkten slik at du i etterkant kan analysere og optimalisere fremtidige økter. Vi har massevis av solide sykkelholdere som lar deg feste telefonen til sykkelstyret, slik at du kan ha et øye på skjermen, lytte til musikk, bruke GPS appen og mere til mens du sykler. Vi har også en rekke høykvalitets vinterhansker med stylus fingertupper som lar deg bruke telefonen fritt uten å måtte fryse på hendene.

Diverse tilbehør

Vi har samlet massevis av tilbehør for HTC 10 Evo her på lux-case, og vi har massevis av forskjellige produkter som du kan velge og vrake mellom. Vi har alt fra mikrofiber kluter, touch penner (og hansker), microSD kort opp til 128GB, til VR headset, fjernstyrte biler og droner! Det er noe for enhver smak her på Lux-case, så løp og kjøp!