HTC A9s

HTC A9s
HTC A9s

HTC A9S ble lansert i September 2016 og er en billigere versjon av HTC A9. Denne telefonen har en Mediatek Helio P10 Octa-core prosessor på henholdsvis 4x1.8GHz og 4x1.0 GHZ. Enheten kan fås i to versjoner med 16 eller 32GB internminne, som kan oppgraderes til 256GB med et microSD kort, og 2 eller 3GB RAM. Skjermen er 5’’ stor og har en oppløsning på 720x1280 piksler med en pikseltetthet på 294 ppi. Enheten har to kamera med 13 megapiksler bak og 5 megapiksler foran. Batterikapasiteten er på 2300mAH og enheten veier 149.8 gram.

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å gi telefonen din den beskyttelsen den fortjener. Her kan du finne alt du trenger av deksler, etuier og skjermbeskyttere til HTC A9S. Det er veldig lurt å sikre telefonen din på best mulig måte, for det er så utrolig lett å miste den i gulvet, og da er det skikkelig ergerlig om den får en stygg ripe, et stort hakk eller om den tar slik skade at den får interne skader. Våre produkter er laget av høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, myk silikon, elastisk TPU så vel som syntetisk- og ekte lær som vil gi telefonen din et utsøkt preg og en eksklusiv følelse. Skjermbeskytteren våre kommer hovedsakelig i to varianter; tynn film og kjemisk behandlet herdet glass.

Vi har masse annet utstyr for din HTC A9S også, som touch penner (og hansker), bærbare høyttalere og trådløse headset, som lar deg svare samtaler mens du sykler eller kjører bil. Vi har ladere i mange farger og fasonger, så vel som strømbanker i mange forskjellige størrelser. Du kan finne alt du trenger for å bruke telefonen i bilen, så vel som sykkelholdere og masse forskjellig annet. Det er lett å finne noe som faller i smak her på Lux-case, så det er bare å gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttende tilbehør

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å kunne sikre din HTC A9S på en forsvarlig måte. Her kan du finne massevis av høykvalitets produkter som vil la deg forlenge den forventede levetiden til din telefon betraktelig. Her finner du nemlig massevis av deksler, etuier, vesker og skjermbeskyttere av høy kvalitet, laget av materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt polymermateriale med utmerkede støtdempende egenskaper. Etuiene våre kommer i mange varianter og er hovedsakelig laget av syntetisk- og av og til ekte lær, som ikke bare gir optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag, men vil også gi telefonen din et utsøkt utseende og en eksklusiv følelse. Veskene våre er laget av materialer som 600D nylon, mykt tøy og lær, mens skjermbeskytterne våre er håndplukket slik at du vi kan tilby deg den beste beskyttelsen for din HTC A9S!

For den aktive

Om du liker å holde deg aktiv ved å løpe, eller sykle så kan vi friste deg med en hel rekke høykvalitets produkter som lar deg benytte deg av din HTC A9S på en helt ny måte mens du er på farten. Vi har armbånd som lar deg trygt og sikkert feste telefonen din til armen mens du er ute og trener. Dette lar deg lytte til musikk og bruke din fitness app til å loggføre treningsøkten slik at du i etterkant kan analysere og optimalisere fremtidige treningsøkter. Med en sykkelholder kan du feste telefonen din trygt til sykkelstyret slik at du kan bruke telefonen som GPS, musikkspiller og mye mere. Om du kjøper en handsfree enhet fra Lux-case kan du attpåtil prate i telefonen mens du er på farten.

For deg som elsker musikk

Om du elsker musikk like mye som vi gjør her på Lux-case så kan du glede deg over vårt enorme utvalg av headset og bærbare høyttalere for HTC A9S! Her kan du nemlig finne massevis av forskjellige produkter av høy kvalitet som vil produsere krystallklare toner for deg og dine venner. Mange av våre headset har innebygde mikrofoner og kontrollfunksjoner som lar deg benytte deg av dem som handsfree enheter. Våre mini-høyttalere er alle ergonomisk designet slik at du enkelt kan putte dem i lommen eller vesken. Disse kommer utstyrt med Bluetooth teknologi, og mange av dem har innebygd mikrofon også.