HTC Desire 300

HTC Desire 300
Make the most of your HTC Desire 300 with our award winning covers and accessories! Buy online today and take advantage of fast FREE shipping to your door!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

HTC Desire 300 Deksler, Etuier og Tilbehør

HTC Desire 300 er en ny mellomklasses smartphone fra den taiwanske produsenten. Den kom ut i store deler av verden i desember 2013 og her på Lux-Case.no stiller vi selvfølgelig klar med alt hva du kan bruke av etuier, deksler og tilbehør til din HTC Desire 300. Med 1 Ghz dual-core prosessor, 512 MB RAM og 4 GB lagringskapasitet som kan utvides til 32 GB ved hjelp av microSD-kort, er de tikke den kraftigste telefonen på markedet. Og spesielt mangelen på 4G LTE nettverk er litt synd. Skjermen er dog riktig så fin for en mellomklasses smartphone – 4.3 tomre med 480*800 piksler. Her på Lux-Case har vi et av Skandinavias største utvalg i tilbehør til smartphones og nettbrett, så ta en kikk rundt på våre sider, du finner helt sikkert noe som faller i smak.HTC Desire 300 Deksler

Du finner her et bredt utvalg av deksler til HTC Desire 300. Vi har langt over 10 000 forskjellige deksler på lager, så mon tro om du ikke finner et som står i stil med deg og din smartphone? Vi anbefaler sterkt å beskytte din smartphone med et slitesterkt kvalitetsdeksel. Det nedsetter aldringsprosessen og beskytter mot skader og uhell. Vi har massevis av deksler til snille priser, hardt deksel, mykt deksel, bumpers, silikon, aluminium... vi har alt!

 

HTC Desire 300 Etui

Et populært alternativ til deksler er de stilfulle etuiene. Her på sidene finner du et lekkert utvalg av etuier til HTC Desire 300- Det goe ved etuier er at de både gir beskyttelse, ser skikkelig snasent ut og gir ekstra småfinesser som magnetlukk, flipstativ og kredittkortholder. Spesielt flippstativet er en funksjon som mange smartphone-brukere kommer til å bli ganske så glade for, spesielt hvis du ofte bruker den for Youtube eller annen videotitting. Hvis du ikke allerede er solgt av alle våre lekkre etuier, så kan vi like gjerne nevne nå at vi har fri frakt på alle ordre – uansett hvor mye du bestiller for.

 

HTC Desire 300 Tilbehør

Lux-Case.no har alt du kan drømme om i tilbehør til smartphones og nettbrett. Vi anbefaler at du beskytter din smartphone med en skjermbeskytter – det er en billig måte å sikre din smartphone mot lommerusk og andre skader. Vi har alt hva du trenger i tilbehør til HTC Desire 300: Headset, mini-høyttalere, handsfree, biltilbehør, vesker, ladere.... you name it!