HTC Desire 500

HTC Desire 500
Nå har du funnet skatten du har lett lenge etter, hjemmesiden til Lux-Case.no med Norges største utvalg av deksler og tilbehør til HTC Desire 500. Alt som trengs for å gjøre opplevelsen din komplett. Vi har mobildeksler til Desire 500 i mange utførelser, slik at du kan finne den kombinasjonen av design og materiale som passer deg best. Her finner du også skjermbeskyttere med perfekt passform, hodetelefoner med skyhøy lydkvalitet, kabler, mini-høyttalere og mye mer. For å gjøre alt enda bedre kan du også notere at du får hundre prosent gratis frakt når du bestiller ditt mobiltilbehør fra oss.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

HTC Desire 500

HTC Desire 500

Her har vi nok en nydelig telefon fra kinesiske HTC, produsentene som ga oss fantastiske HTC One. Er HTC Desire 500 like flott som One, med tanke på brukervennlighet og utseende? Det lar vi deg bestemme, vår oppgave er å tilby deg tilbehør til HTC Desire 500 hvis du er så heldig å ha den telefonen liggende på skrivebordet eller i baklommen. Det er helt klart en fantastisk telefon, så hvorfor så mange fortsatt velger å ikke beskytte telefonen skjønner vi fortsatt ikke, spesielt med tanke på hvor billig det er, og hvor mye penger det kan spare deg i det lange løp. Et beskyttende deksel trenger ikke koste mer enn en hundrelapp, spesielt ikke hvis du velger å handle fra Lux-Case.no. Siden frakten hos oss også er gratis betyr det at du kan bruke hundre kroner på beskyttelse, i stedet for å betale 1500 kroner på en ny skjerm etter du har vært så uheldig å miste den i gulvet, eller i steintrappen på tur ned i kjelleren din.

 

Beskytt din HTC Desire 500

Kan du tenke deg hvor kjedelig det hadde vært å knuse din nye telefon med et uhell? Spesielt med tanke på bor lite som egentlig skal til for å beskytte den. En hundrelapp er alt som skal til, det betyr at hvis du drikker en øl mindre neste gang du er ute på byen vil du ikke tape noe som helst, bortsett fra en øl selvsagt. Å ripe opp skjermen er også en ekstremt kjip ting å gjennomgå, men Lux-Case.no har selvsagt løsningen på dette problemet også – nemlig en skjermbeskytter til HTC Desire 500. Disse er like billige som deksler, om ikke enda billigere. Også disse sendes helt hundre prosent fraktfritt hjem til postkassen din. Faktisk har vi gratis frakt på alle produktene i nettbutikken vår, uansett om du bestiller deksler, skjermbeskyttere, etuier, ladere, kabler, sykkelholdere eller noe annet. Det er akkurat derfor du bør vurdere Lux-Case.no når du skal kjøpe ditt mobile tilbehør til HTC Desire 500, en fantastisk telefon som absolutt fortjener all den omsorgen du kan gi den. Hva med hybrid deksel som har en myk innerdel laget av silikon, samt et hardere ytre laget av aluminium, treverk eller PC plast?