HTC Desire 530

HTC Desire 530
Denne smarttelefonen som kom ut i Februar 2016 er en ganske kraftig enhet for en relativt billig penge. Med en quad-core prosessor på 1.1GHz og 1.5GB RAM er den ikke på toppen av treet, men likevel en veldig god telefon. Den har et internminne på 16GB som kan utvides med opp til 200gb med et microSD kort, som du kan kjøpe her. Chipsettet er Qualcomm MSM8909 Snapdragon 210 og GPU’en er en Adreno 304. Skjermen er en 5’’ Super LCD skjerm som har en oppløsning på 720 x 1280 piksler med en pikseltetthet på 294 ppi. Den har to kamera på henholdsvis 8MP bak og 5MP foran.

På Lux-case.no kan du finne alt det du trenger for din HTC Desire 530. Vi har et enormt utvalg av etuier, vesker, høyttalere og annet tilbehør som vil øke din nytelse av telefonen. Det vi på lux-case anbefaler er at du skaffer deg et beskyttende etui til telefonen din, så den blir ekstra godt beskyttet mot knall og fall. Du kan velge mellom mange flotte motiver og tøffe design for ditt etui, så du får satt ditt eget personlige preg på telefonen din samtidig som du bevarer den og forlenger dens levetid.

Vi har selvfølgelig masse annet ekstrautstyr som varierer vidt. Du kan finne alt fra microSD kort til fjernstyrte biler og hansker som fungerer med touchskjerm. Vi har også en god del høyttalere og hodetelefoner for de musikkinteresserte. Handler du på lux-case får du fri frakt og vi garanterer at du blir fornøyd!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler og etui for HTC Desire 530

Om du nettopp har kjøpt deg en HTC Desire 530, eller har hatt den lenge så har du nok behov for å beskytte den. Vi på Lux-case har spesialisert oss i å ta vare på dine ting, og vi har et bredt utvalg å velge imellom. Alle våre produkter er av høyest kvalitet, og vi er stolte av å kunne presentere deg med disse produktene. Vi har noe for alle og enhver, enten du ønsker et fullt sett med veske, etui og deksel, eller bare er ute etter en skjermbeskytter. Du kommer ikke til å angre på at kjøper hos oss, for det viktigste for både deg og oss er at din HTC Desire 530 er trygg for skade. Vi har også en rekke vesker for deg å ha din enhet i. i materialer som ekte lær til kunstlær for den ekstra beskyttelsen du behøver.

Ekstrautstyr for HTC Desire 530

For deg som er aktiv og mye på farten så har vi også en hel rekke med fantastiske produkter som vil passe din livsstil. Sjekk ut vår seleksjon av løpearmbånd designet for å gjøre din treningshverdag til en interaktiv opplevelse hvor du kan ha med din HTC Desire 530 med deg på joggetur. Du vil da kunne få detaljert statistikk fra din enhet som du kan analysere og bruke for å forbedre treningsmetoden din. Vi har også sykkel- og bilholdere for deg. Disse kan være veldig nyttige for å se på klokken, til å ha GPS navigering for lange sykkel eller bilturer.

Ladere, kabler og div. utstyr for HTC Desire 530

Vi har kabler og ladere for alle enheter her på Lux-case, fordi vi vet at det er slike ting som fort går i stykker, eller forsvinner. Det brede utvalget vårt garanterer at du finner det du trenger. Du trenge ikke bekymre deg for å miste laderen din når du har en ekstra en lett tilgjengelig, og du får alltid overført filene fra enheten din om du har en usb-kabel ekstra.