HTC Desire 610

HTC Desire 610
Istedenfor å bare han en 4,7 tommer HTC Desier 610 mobil i lomma di, så kan du fort gjøre den om noe mer praktisk. Siden mobilen er såpass stor så kan du lett gjøre den om til en beholder som kan ta vare på bank kort, ID kort og penger. På nettsiden Lux-case.no så kan du finne et stort utvalg av forskjellige etuier til HTD Desire 610 samt tilbehør som kan gjøre din hverdag enklere. Alle mennesker har forskjellige meninger om hva de liker å holde imellom fingrene sine, enten om det er en fargerik deksel eller et etuier som kan ta imot støt og fall. Vi kan hjelpe enhver person med hver sin smak.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

DEKSLER TIL HTC DESIRE 610

HTC Desire 610 er en Smartphone som tar ganske mye plass. Skjermen er 4,7¨ og har større mulighet til å utsatt for riper eller slå bort i noe enn de mindre modellene fra HTC. Den enkleste måten på å kunne beskytte Smartfonene sin på er ved å kjøpe et deksel som kommer i mange forskjellige typer og fasonger. Enten om du vil ha noe som ser enkelt og elegant ut eller noe som for Smartfonen din til å se mere robust ut. Vi har det største utvalget her i Skandinavia. Silikon, plastikk, metal og TPU. For dere som er usikre på hva TPU er – TPU består av plastikk og silikon blandet sammen. Du kan både kan bøye og brette dekslet men den har fortsatt samme hardhet som rene plastikk deksler.


HTC DESIRE 610 ETUIER

Er du jakt etter funksjonalitet men også optimal beskyttelse til din Smartphone?  Da vil vi anbefale å kjøpe et Etui til din HTC Desire 610. Lekker design i lær med forskjellige farger og mønstre. Etuier hjelper veldig godt med å gi Smartfonene din lenger levetid i tilfelle om du skulle miste den i bakken eller komme i kontakt med en gjenstand som uheldigvis slå borti lomma di. Samtidig så kan du også bruke det forreste dekslet til å ta var på bank-kort, ID-kort eller penger. Lux-case.no garantere 100% fornøyd garanti til våre kunder og vi har gratis frakt rett hjem til døra for å holde våre kunder glade og fornøyde.

 

HTC DESIRE 610 TILBEHØR

Det fins selvfølgelig massevis av tilbehør til HTC Desire 610 og her hos oss i Lux-case.no så har vi alt det du trenger. Alt fra Smartfon Touch vinter hansker til Fjernstyrt Stridsvogn m\ Kamera som kobles til WIFI og deretter styres fra din HTC Desire 610. Du kan få så mye mer ut av din Smartfon av å ta en titt på våre hjemmesider og finne hjelpevennlig varer som vi har med 100% prisgaranti.