HTC One Max

HTC One Max
Endelig er den her, HTCs svar på Samsung Galaxy Note 3! Samsung sier at den er deres største og beste telefon hittil. Den heter selvsagt HTC One Max. Vi har ingen grunn til å tvile på Samsungs utsagn, det vi lurer på er; har du råd til å kjøpe denne telefonen uten å beskytte den? Lux-Case.no har masse flott, praktisk og beskyttende tilbehør til denne herligheten. Deksler, etuier, skjermbeskyttere, vesker, ladere, billadere, holdere, bilholdere, stylus penner, fjernstyrte helikoptere og masse masse mer. For å gjøre din opplevelse med oss enda bedre tilbyr vi fri frakt på alle våre produkter.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

HTC One Max

Den beste måten å beskytte din HTC One Max

Har du endelig funnet ut at hvis du skal kunne nyte telefonen din 100% så trenger du tilbehør? Gratulerer! Du har nå kommet til frem til Lux-Case.no, den største og beste siden for mobiltilbehør i Norden. Så hvis du er ute etter et deksel til HTC One Max, eller noe annet tilbehør, som; etuier, skjermbeskyttere, ladere, biltilbehør, hodetelefoner, armbånd, vesker, kabler, stativer og masse masse mer. En strømbank til hytta, et sykkelstativ til sykkelen (hva ellers?) eller en billader til bilen? Uansett hva du trenger kan du være sikker på at du vil finne det et eller annet sted her på Lux-Case.no

 

Din HTC One Max fortjener det!

Den absolutt beste måten å få din telefon til leve evig er med et silikondeksel fra oss. Disse dekslene er spesialdesignet for å absorbere støt slik at hvis du mister telefonen vil ikke telefonen ta i mot fallet. Er ikke det flott? Vi sier ikke at du skal slippe den i gulvet med vilje, bare for å vise vennene din hvor fantastisk imponerende disse dekslene er. Mange av disse silikondekslene er ikke bare sorte anonyme (kjedelige) deksler, de kommer i mange fantastisk flotte utforminger. Våre 3D figurer selger meget bra, derfor har vi kuttet 25% av prisen på disse, slik at du skal finne det du er ute etter.

 

Mye mer enn bare deksler!

Som sagt, vi har kjempemye mer enn bare deksler til din HTC One Max. Planlegger du for eksempel en bilferie kan du uten tvil ha stor nytte av biltilbehør, slik at du kan ''pimpe'' om bilen din på riktig måte. Billadere til batteriet og bilholdere slik at du kan feste din smarttelefon trygt å sikkert i frontruten (eller i bakspeilet, hvis du foretrekker det). Høytalerne på HTC One max er uten tvil kjempegode, men hvis du sitter på toget fungerer det dårlig å pumpe musikken på full guffe. Derfor bør du vurdere et par hodetelefoner fra Lux-Case.no. Flotte design, høy kvalitet, klar å myk lyd, billige og leveres hjem til deg helt 100% uten noen fraktkostnader.

 

GRATIS FRAKT!

Det som gjør Lux-Case.no spesiell fra våre konkurrenter er at vi sender tilbehøret som du bestiller til din HTC One Max helt uten fraktkostnader. Dette gjelder selvsagt ikke bare tilbehør til denne telefonen, men alle vareartiklene vi har på lager. Skulle du oppleve noen problemer med oss, nøl ikke med å ta kontakt med en av våre profesjonelle medarbeidere hos supportavdelingen vår. Disse kan nås på alle hverdager fra 10:00 til 16:00.