HTC One Mini

HTC One Mini
HTC One Mini - Dette er en rålekker telefon, og du kan virkelig ikke la denne gå ubeskyttet! Lux-case.no har alt du trenger for å gjøre telefonen din komplett, alt i fra mobildeksel i alle farger, fasonger og materialer, etuier med muligheter for stativ og spor til kredittkort, hodetelefoner i mange forskjellige farger og flotte design, mini-høytalere slik at du skal kunne dele musikken din med alle rundt deg, kabler i alle regnbuens farger osv osv. Det vi prøver å si er at vi har det meste til din HTC One Mini, alle produkter er i høy kvalitet med perfekt passform, og frakten - den er helt gratis!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

HTC One Mini

Som ett svar på at konkurrentene slipper miniatyrversoner av sine beste modeller gjør HTC akkurat det samme med sin HTC One Mini. Den har samme former og funksjonaliteter som HTC One, bare at den er 0.5 centimeter mindre på både bredden og høyden. Så hva er forskjellen? Jo, den litt mindre telefonen endrer bare på designet. Å velge mellom HTC One og HTC One Mini blir som å velge ''størst og best'' eller ''smidig og praktisk''.

 

Den drives av Qualcomms Snapdragon 400, en to-kjerners prosessor klokket til 1.4 GHz. Med en gigabyte i DDR2 RAM-minne og 16 GB lagringsplass dekker den helt klart ett gjennomsnitlig behov. Batteriet har 1800 mAh, med en imponernde standby tid på 692 timer i 3G-nett.

 

Kamerqaet er et HTC Ultrapixel-kamera med BSI-sensor, HTC Imagechip 2, F2,0-blender, 28 millimeters objektiv, en pikselstørrelse på 2 mikrometer (0,002 millimeter), en tredjedels tomme stor sensor, smartflash (stiller inn styrken på flashen basert på avstanden), video i full HD og HTZ Zoe. Dessuten har HTC også montert et frontkamera kapabel til bilder i 1.3 MP og video i 720p.

 

HTC One Mini er konstruert i polert metall, hvilket gir deg en følelse av kvalitet. Høytalerne sitter på fremsiden og frives av HTC BoomSound+ Beats Audio™, med innebygde forsterkere. Telefonen er til og med utrustet med GPS, digitalt kompass og GLONASS (Global Navigation Satellite System).

 

Her på Lux-case.no finner du alt du måtte trenge av tilbehør til denne herligheten av en telefon, så hvorfor ikke kjøpe et beskyttende deksel eller en skjermbeskytter så skjermen ikke vil bli oppripet? Vi har mange ulike deksler og etuier å velge mellom, i en megde ulike farger, materialer og mønster. Vi kan til og med skryte på oss at vi har Norges største utvalg og universalt mobiltilbehør som passer til både din, og alle andres telefoner. Vi har ett komplett utvalg av høytalere, hodetelefoner og biltilbehør, som staiver og holdere. Alle dine bestillinger sendes rett hjem til deg, helt uten ekstra kostnader.