HTC One S

HTC One S
På Lux Case.no finner du markedest beste og bredeste utvalg av unike og deilige produkter til din HTC One S. Hvis du ønsker et fargerikt, oppsiktsvekkende, eller kanskje et ganske klassisk cover eller etui til HTC One S, vil du finne det hos oss. Vi kan tilby akkurat det dekslet eller andre tilbehøret som du leter etter. I tillegg vil vi bare ha fornøyde kunder, gjennom vår prisgaranti og gratis frakt, bidrar vi til å sikre deg best mulig avtale.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

HTC One S

HTC One S er en smarttelefon med et nydelig design, den er markedsført som den tynneste HTC telefonen noensinne. Dette kan du føle når du tar den opp i hånden. Den måler 130,9 x 65 x 7,8mm og vektvis er den bare en skygge av andre smarttelefoner på 119g. Og den imponerer bare mer når du ser på innsiden, GPS HSDPA osv - Alle elementer som vi forventer til denne dag, og alt er pakket som sardiner. Noe av det første du legger merke til er den blanke skjermen i front. Oppløsningsvis så beholder mobilen Sensations 4.3-tommer displayet med 540 x 960 qHD, og for meg og deg betyr det en pikseltetthet på 256ppi.

Designet er ganske minimalistisk, fronten huser også et VGA-frontkamera for videosamtaler samt ørepluggen som består av dusinvis av hull som har blitt boret inn induviduelt. Oppe på toppen har vi På/lås-knappen og 3.5mm headsett jack, på høyre side har du volumknappen, på venstre har den en micro USB-kontakt. På bunnen er det ingenting utenom et lite mikrofonhull. For å fortsette det minimalistiske utseende, så kan du se at på baksiden av HTC one S kan du bare fjerne et lite området, sånn at du kan bytte (micro)Simkortet, og ingenting mer.

HTC One S Deksel?

Lux-Case.no har alltid vært opptatt av at våre kunder skal kunne finne deksler, etuier, lærvesker som passer deres stil og personlighet. Derfor er vi bestemt på å ha Norges største utvalg, om du leter etter noe til en venn eller familiemedlem, så har vi alt du kan tenke deg. Ta en kikk på våre holdere og stativer også, du tenkte kanskje ha en holder i bilen eller på sykkelen, eller kanskje du trenger noen nye øreplugger eller hodetelefoner? Det skal ikke være noe problem for deg å finne det Mobiltilbehøret du leter etter til din HTC one S. KJøper du hos oss i dag får du dratt nytte av tilbudet vårt om gratis levering og prisgaranti!