HTC One V

HTC One V
HTC One V er en telefon som egner seg både til jobb og moro, og telefonen har utmerket lydkvalitet hvis du kobler til et par gode hodetelefoner. Øreproppene som følger med er ikke så veldig mye å skryte av. Så derfor anbefaler vi her i Lux-Cases at du tar en kikk på våres utvalg av ørepropper eller hodetelefoner. Vi anbefaler også at du kjøper en beskyttelsesfilm til displayet så slipper du at telefonen blir ripete eller at det samler seg støv inne i skjermen. Kjøp på nettet i dag og kvalifiser deg for gratis frakt med ingen minimums bestilling verdi!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

HTC One V

HTC One V er definitivt en av de bedre telefonene i denne priskategorien, med et flott display, god batterilevetid, og et fint og kjent HTC design. Når HTC Legend først traff scenen, var det noe helt unikt med dens kurvede design hake, og du så fort at dette var en smarttelefon fra et selskap som kjørte Android software, som få var kjent med på det tidspunktet.

Den pene haken er tilbake på HTC One V, og med dette er det lett å få nostagia. HTC har vokst ganske mye siden Legend, og det er tydlig på flere av de designvalgene du kan se på One V. bruken av eloksert aluminium både ser og føles fantastisk, og for de som holder tellingen, så er dette det samme materialet som er på baksiden av den nye iPhone 5. Det er ikke bare i designet HTC one V er nyskapende, men om du slår på smarttelefonen vil du også merke en rekke fremskritt.

HTC One V Deksel?

Vi i Lux-Case anbefaler alle å ta vare på sine Smarttelefoner, og hva er bedre en å pakke den inn i et støt og ripesikkert deksel eller etui? Dette vil hjelpe deg i å holde din HTC one V oppegående lengre en om du ikke hadde hatt noe deksel. Lux-Case.no har Norges største utvalg av tilbehør til din Smarttelefon, og vi har alt du kan tenke deg å trenge. Om det er noen nye hodetelefoner, øreplugger, høytalere, eller noe mer nyttig som en bilholder, billader, eller kanskje en kraftstasjon så er det bare å kjøpe i dag så vil vi sende deg produktet med hurtig og gratis levering rett til din dør. Alt du ser her på siden har vi på lager, bestiller du før kl 15.00 i dag, sender vi produktet samme dag!