HTC One X

HTC One X
HTC ONE X var den første HTC-telefonen skal være utstyrt med en quad-core prosessor som gjorde den til den raskeste HTC telefonen til dags dato. The One X ble annonsert på 26 februar 2012 hos Mobile World Congress, og regnes som et flaggskip produkt av HTC One-serien, her hos Lux-Case.no har vi alt du kommer til å behøve av deksler, vesker, kabler og annet tilbehør, kjøp nå og dra nytte av vårt tilbud om gratis frakt rett hjem til døren!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Tilbehør & Deksel HTC One X

HTC One X bringer den beste prosessoren en HD-skjerm og en sublimely tynt chassis som det taiwanske firmaet ser ut til å prøve å gjenskape suksessen av den opprinnelige HTC Desire. One X er en telefon som har gjort oss fascinert. Den kjører en quad core CPU (Nvidias 3) pluss en av de største skjermene på noen HTC ... og det er uten å bli gitt et gigantisk navn som Titan. Det er klart fra starten hva HTC prøver å gjøre med One X: riste av den lette undergang og halvmørke rundt merkets fall i fortjeneste og få ut en glatt, kraftig og, enda viktigere, brukbar håndsett.

Den store 4,7-tommers skjermen som er en slik fantastisk funksjon av HTC One X - det er en 720p HD-skjerm pakket inn et chassis som er bare 8.9mm tykkt. Pluss den bruker også Super IPS LCD 2-teknologi som, mens det mangler levende fargegjengivelse av Samsungs Super AMOLED spekter bringer dette virkelig spill og filmer til liv. Resten av telefonens design er, igjen, ganske subjektivt. For den store størrelsen, er den veldig lett på bare 130g.

Det er en forventet volum knapp på høyre side, en power-knappen på toppen (ledsaget av en 3,5 mm hodetelefonkontakt) og en microUSB inngang på venstre side - som kan også brukes som en Mobile High-Definition kobling for å koble til TV. Dette er et svært sparsommelig tilbud på en telefon som er så vidstrakt i sin utforming og fører til en veldig minimalistisk preg som trolig vil appellere til mange.

Vi her på Lux-Case anbefaler at du tar godt vare på din HTC One X. Så hvorfor ikke kjøpe et beskyttende skall eller en skjermbeskytter slik at skjermen ikke blir ripet? Vi har mange forskjellige skall og etui å velge mellom, i en rekke farger, materialer og mønster. Vi kan også tilby det største utvalget av universelle tilbehør som er kompatibel med telefonen din. Vi har et komplett spekter av høyttalere, hodetelefoner og tilbehør som mobilstativ og holdere. Alle dine bestillinger sendes direkte hjem til deg, helt uten ekstra kostnader!