HTC U Ultra

HTC U Ultra
HTC U Ultra

HTC U Ultra er den nyeste flaggskipstelefonen fra HTC og ble annonsert i Januar 2017 med slipp i Mars. Telefonen vil være utstyrt med den nyeste prosessoren fra Snapdragon, nemlig en Snapdragon Qualcomm 821 quad-core prosessor på henholdsvis 2x 2.15 og 2x 2.16Ghz. Telefonne vil komme i to modeller, én med 64GB internminne og én med 128GB. Begge modellene kommer med 4GB RAM, som er blitt standard for top-end telefoner. Skjermen er 5.7’’ stor og har en makeløs oppløsning på 1440 x 2560 piksler med en pikseltetthet på 513 ppi, som er nesten uhørt på en nesten 6’’ stor telefon. Batterikapasiteten er 3000mAh og telefonen veier 170 gram.

Med en så kraftig og dyr telefon som dette er det ekstra viktig at du tar de nødvendige stegene for å beskytte telefonen best mulig. Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av deksler, etuier, skjermbeskyttere og vesker som du trenger for å gi telefonen den mest optimale beskyttelsen mot støt, riper, hakk og slag. Dekslene våre kommer i høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Etuiene våre hovedsakelig laget av syntetisk- og ekte lær som ikke bare gir god beskyttelse, men vil også gi telefonen din et eksklusivt preg og et elegant utseende. Mange av etuiene våre gir telefonen din ekstra nyttefunksjoner som lommer for kort og kontanter og stand funksjon.

Vi har massevis av forskjellig tilbehør til din telefon her på Lux-case! Det er bare å ta et dypdykk i nettsiden vår så vil du garantert finne noe som faller i smak. Velg mellom utallige hodetelefoner, høyttalere, bil- og sykkelholdere, strømbanker, armbånd og mye, mye mere. For den lekne typen så kan vi friste deg med spillkontrollere, Virtual Reality headset, ja til og med fjernstyrte biler og droner. Vi har alt du kunne tenke deg for din telefon her på Lux-case, så løp og kjøp!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.