HTC

HTC
HTC har mange gode og kraftige mobiltelefoner, men noen ganger kan det originale designet være litt kjedelig. Derfor har vi her i Lux-Case et stort utvalg av deksler, vesker og etuier som kan piffe opp din HTC slik at du kan nyte av den enda mer enn før. Vi har design som passer akkurat for deg! Kjøper du nå så vil du få gratis frakt rett hjem til døren. Finn din modell av HTC her hos Lux-Cases og bli imponert over våres enorme utvalg!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

HTC Deksel?

HTC Corporation er en taiwansk produsent av smarttelefoner og nettbrett. I utgangspunktet laget de smarttelefoner basert hovedsakelig på Microsofts Windows Mobile operativsystem (OS) programvare, i 2009 utvidet HTC sitt fokus til enheter basert på Android OS, og i 2010 til Windows Phone OS.

HTC er medlem av Open Handset Alliance, en gruppe av håndsett produsenter og mobiloperatører dedikert til fremming av Android mobil enhet plattformen. HTC Dream, markedsført av T-Mobile i mange land som T-Mobile G1 eller Era G1, var den første telefonen på markedet som brukte Android mobil enhet plattform.

Lux-Case.no har alltid vært opptatt av å ha Norges største utvalg av Deksel til HTC, så derfor var vi bestemt på at ta inn så mange forksjellige modeller som mulig. Her hos oss kan du alltid finne et HTC Deksel til din HTC modell. Om du ikke finner det du er på jakt etter, så nøl ikke med å ta kontakt med oss, via vår hjelpsomme og vennelige support team! Vi har over 21 forskjellige modeller her du kan velge mellom, som for eksempel den svært poppe HTC Desire HD eller HTC Legend. Bestill online i dag og ta del i vår fantastiske mobilcover erfaring! Nå med fri frakt til hele Norden! Mye bra tilbud og spesialpriser på mange deksler og annet mobiltilbehør som bilholdere, vanntette etuier, øreplugger, kabler og mye mer.