Huawei Ascend G610

Huawei Ascend G610

Store mengder av mobildeksler og annet tilbehør for Huawei G610 - Utrust din telefon med alt du måtte behøve: Beskyttende deksler og skjermbeskyttere for å bevare telefonen så lenge som mulig. Armbånd for sportslige aktiviteter. Stativer for bilen, hjemmet og til og med sykkelen! Kabler, ladere, hodetelefoner og alt annet som du måtte trenge. Lux-case.no bruker mye resurser på å finne det tilbehøret med størst kvalitet slik at du vil bli fornøyd. Når du har plassert din ordre så leverer vi det hjem til deg uten kostnad.

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Huawei Ascend G610

Her har vi ytterlige en telefon fra kinesiske Huawei, en billig sak som virkelig fortjener en medalje. Med støtte for to SIM-kort samtidig og Android OS 4.2.2 Jelly Bean er den allerede perfekt for visse folk! Videre spesifikasjoner inkluderer en fire-kjerners prosessir fra Taiwanske MediaTek, nærmere bestemt Cortex A7 som er klokket til 1.2 Ghz. Grafikkprosessorener er en SGX544 og lagringmessig er det 1 GB RAM og 4 GB lagrinsplass som gjelder.

 

Skjermen er en IPS+ LCD på 5.4 tommer med 16 millioner farger, Corning Gorilla Glass og qHD-oppløsning, som vil si 960 x 540. Multi-touch på opptil fem fingre samtidig. Kommunikasjonsmessig er den kompitabel med WiFi, WAP, Bluetooth 2.0, GPS + AGPS og microUSB. Kameraet på baksiden klarer bilder på 5 megapiksler og den har autofokus. Kameraet på framsiden er et simplere VGA kameraet.

 

Dimensjonene er på 142 x 73 x 9.9 millimeterog veier 170 gram. Batteriets kapasitet er 2150 mAh, hvilket som er ganske så bra for en telefon i denne prisklassen. Her på Lux-case.no har vi en overflod av tilbehør til Huawei Ascend G610, alt for at du skal kunne gjøre din telefon komplett. Vi har mobildeksler til Huawei Ascend G610 i alle forskjellige farger. Gråe deksler? Blåe deksler? Gule deksler? Røde deksler... Du skjønner. Vi har også deksler i forskjellige materialer, for eksempel silikon, aluminium, hardplast og tre til Huawei Ascend G610.

 

Vi har også etuier til Ascend G610, for eksempel være populære læretuier med stativ og kredittkortspor. De passer din telefon perfekt! Vi har også biltilbehør, billadere, og strømbanker slik at batteriene dine bare vil vare og vare og vare og vare.... Er du ofte ute i aktivitet? Da kan du dra nytte av ett sportsarmbånd til Huawei Ascend G610, som lar deg lytte til musikk når du er ute å trener. Noen av disse er også vanntett slik at regnet ikke vil bli ett problem.

 

Alt du kjøper på Lux-case.no sender vi til deg uten fraktkostnader og med 30 graders returrett, alt for at du skal bli fornøyd med ditt kjøp. Om du skulle støte på noen problemer med ditt kjøp behøver du ikke nøle med å kontakte vår support. De er tilgjengelig på hverdager fra 10:00 til 16:00 via email og telefon.