Huawei Ascend Mate 6.1

Huawei Ascend Mate 6.1

Her vil du finne masse stilfullt og nyttig tilbehør til din Huawei Ascend mate 6.1. Du er nok en av mange som er fornøyd med telefonen din, men samtidig savner det lille ekstra. Da har Lux-case.no mye nyttig tilbehør slik at du vil kunne bli hundre prosent med din telefon. Biltilbehør, hodetelefoner, kabler, deksler, etuier, stativer og holdere og mye mye mer. Du finner også mange spennde fargealternativer; røde hodetelefoner, blå kabler, grønne deksler, stativer i børstet aluminium er bare få av mange. Husk at hvis du handler hos oss vil vi sende varen(e) dine rett hjem til deg - helt gratis!

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Huawei Ascend Mate 6.1

Nå for tiden finnes det så mange alternativ blandt smarttelefoner at alle burde klare klare å finne en telefon som passer dem. Huawei Ascend Mate 6.1 er en telefon for dem som synes at modellene som har skjermer på rundt 5 tommer, som utgjør den største delen av mobilmarkedet, blir for små. Som navnet kan tilsi har Ascend Mate er skjerm på rundt 6.1 tommer på diagonalen. Telefoner i disse størrelsene har fått kallenavnet ''phablets'' ettersom de er en krysning mellom phone og tablet.

Med 2 GB i RAM-minne, 16 GB for lagring av filer og apper, en firekjerners prosessor på 1.5 GHz og et batteri på hele 4050 mAh. Det høres veldig, veldig mye ut medet batteri på 4050 mAh, men en telefon på denne størrelsen bruker mye batterikraft, så alt i alt blir dette mye, men ikke så mye som det høres ut som. Man kan sammenligne denne telefonen, eller phablet, med Nexus 4 og andre telefoner i denne størrelses-klassen. Med Huaweis lave priser er deres telefoner alltid et snesent alternativ til dyrere flaggskip på markedet, som Nexus 4. Med det er en stor telefon - uten tvil. Med målene 163.5 millimeter i høyden, 85.7 i bredden og 9.9 millimeter dyp. Størrelsen på telefonen er dens største salgsvirkning, da Huawei sikter til å gi deg en bedre opplevelse til å nyte nettleserene, til å kunne spille spill bedre og se på film. Da bør skjermen være ganske bra, så hvordan er den på Ascend Mate 6.1? Det er en IPS LCD i HD-oppløsning (1280 x 720) hvilket som gir deg en pixeltetthet på 241 ppi på denne 6.1'' skjermen. En ikke veldig bra pixeltetthet, men den har overraskende bra fargevisning, skarpe og gode betrakningsvinkler.

På Lux-case.no har vi alt av tilbehør en eier av Huawei Ascend Mate 6.1 burde bli fornøyd. Det mest populære produktet vi har til denne herligheten er nok våre ekslusive etuier i genuint lær. Om du er ute etter et stilig etui Huawei Ascend Mate 6.1 så er du kommet rett! Velg mellom mange forskjellige og spennende (og ikke minst beskyttende!) varianter. Velg mellom ulike farger og materialer. Om du bestiller et etui (eller noe annet) I dag så kan vi fortelle deg at frakten på varen(e) hjem til deg vil være helt 100% gratis.