Huawei Ascend P6

Huawei Ascend P6
Huawei Ascend P6 er tynn. Veldig tynn. Dette er forsåvidt veldig bra folk flest ønsker dette, men det kan også by på problemer. Jo tynnere den er, jo lettere er det å påføre den skader. Lux-case.no har mange flotte produkter på siden vår som vil beskytte den telefon og samtidig gjøre det med stil. Et silikondeksel som beskytter telefonen din 24 timer i døgnet? Eller hvis du vil nye denne tynne telefonen i all sin prakt kan du oppbevare den i ett stilig etui. Visste du at mange av våre etuier kan brettes til ett stativ, og har plass til kredittkort(eller biblotekkort for den saks skyld)? Øvrige tilbeør finner du også her, som biltilbehør, ladere, hodetelefoner og til og med sykkelstativer!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Huawei Ascend P6

 

Den kinesiske fabrikkanten satser på å bli seriøs på markedet og dette er deres første ordentlige flaggskip. Verdens tynneste smarttelefon med en dybde på bare 6,18 millimeter! Den er til og med en veldig lett telefon med tankte på andre toppmodeller, da den bare veier lite, 120 gram nærmere bestemt, med detmeste framstilt i aluminium. Metallet gir en følelse av kvalitet, og det kan virke som om de har tatt inspirasjon fra iPhone, da Huawei også bruker metall på siden til å fungere som en antenne. Mange foretrekker jo plastdeksler istedenfor aluminium, med det kan du jo bare kjøpe her på Lux-case.no!

 

Skjermen er på 4,7 tommer og har en HD-oppløsning på 1280 x 720 (også kjent som 720p), med en pikseltetthet på 312 ppi. Batteriet har en kapasitet på 2000 mAh, og klarer å spille en Youtube-video i opp til fem timer sammenhengende, testet av Mobil.se. Huaweis egenutviklede K3V2 driver telefonen og prosessorens fire kjerner, som er klokket til 1.5 Ghz. Med tankte på arbeidsminne er Ascend P6 utrustet med 2 gigabyte i RAM, samt 8 gigabyte for systemet, apper og filer. Lagringsminnet kan oppjusteres med ett microSD-kort, opp til 32 GB ekstra.

 

Om du synes at den virker lovende, med ikke riktig når helt opp, så er det verdt å nevne at prislappen er betydelig mindre enn andre toppmodeller. Den går i skrivende stund for kun 3200 kroner. Vi på Lux-case.no strever for å beholde vår status som ledende butikk i Skandinavia med størst utvalg for deksler og annet mobile tilbehør, derfor har vi mange spennende tilbehør til Huawei Ascend P6!

 

Det er en selvfølge at din smarttelefon skal ha de beste forutsetningene og det største anvendingsområdet, så vi foreslår at du tar en titt på utvalget vårt og velger det som passer deg best. Vi betaler selvsagt alle leverinskostnadene.

 

Med ett mobildeksel + en skjermbeskytter øker du sjansen for at din Huawei Ascend P6 overlever ulykker og holdes ren og pen. Vil du anvende den i bilen, på sykkelen eller skrivebordet så har vi praktiske stativer og holdere for alle situasjoner. Skal du ut å jogge med telefonen lett tilgjengelig finnes det ingenting som kan slå ett bra sportsarmbånd. Skal du ut på sjøen har vi vanntette poser som vil spare din Ascend P6 for vannskader.