Huawei Ascend Y300

Huawei Ascend Y300
Her kan du lokalisere alt av vårt tilbehør til Huawei Ascend Y300. Kinesiske Huawei klatrer bare høyere og høyere i markedet, og de produserer faktisk mange gode telefoner. Så hvis du har fått kloa i Y300 (gratulerer forresten), så bør du også ta det ekstra steget å beskytte den. Lux-case.no har mye forskjellig tilbehør til denne telefonen, så det finnes ingen unnskyldninger hvis feks- skjermen til blir dekket i smuss og riper. Hvis du ikke vil at sistenevnte skal skje deg bør du vurdere en skjermbeskytter. Våre skjermbeskyttere er laget med tanke på kvalitet og perfekt passform. Hvis du heller ønsker å beskytte skjermen med et deksel eller etui kan du jo selvfølgelig gjøre dette også. Men vi har mer enn bare beskyttende utstyr. Ladere, hodetelefoner, biltilbehør, mini-høytalere og masse masse mer. Ikke glem at når du bestiller hos hos får du gratis levering Alltid!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Huawei Ascend Y300

Kinesiske Huawei har nok en gang sluppet en mellomklasse budsjetttelefon – Ascend Y300. Og for å holde våre konkurrenter i sjakk matt har vi tatt inn masse nyttig tilbehør til denne telefonen. Lux-case.no er spesialister på tilbehør til smarttelefoner, nettbrett, phablets, og PC'er. Det vi uten tvil selger mest av er deksler til de mest populære smarttelefonene på markedet, som iPhone 4, 4S, 5, Samsung Galaxy S3, S4 osv. Vårt utvalg er stort – veldig stort. For å bevise hva jeg skriver om kan jeg si at vi har, i skrivende øyeblikk, 698 deksler og 287 forskjellige etuier til Samsung Galaxy S3 på lager.

 

Våre deksler kommer i høy kvalitet og kommer i alle typer forskjellige former og farger. Kanskje du vil ha ett deksel med det norske flagg på, eller kanskje du ønsker et 3D deksel formet som en teddybjørn eller en kanin? Vi har også deksler i mange forskjellige materialer slik at du skal kunne bli 100% fornøyd med Huawei Ascend Y300. Er du den aktive typen vil du kanskje foretrekke et deksel i silikon som kan takle støt som telefonen din ikke kan. Vil du heller ha et anonymt sort deksel som ikke fjerner oppmerksomheten fra din nye telefon er dette selvfølgelig helt opp til deg.

 

Men Lux-case.no er så mye mer enn bare deksler. Vi har selvsagt også etuier, som er ganske så lik som deksler men som heller ''pakker inn'' telefonen din. Hvis du er en såkalt business mann vil kanskje et etui i ekte lær være det som passer deg best. Dette etuiet vil gi telefonen et mer profesjonelt look, samt at telefonen ser mye dyrere ut. Er du en 16 år gammel jente foretrekker du kanskje heller et litt mer ''flashy'' etui, et rosa etui muligens?

 

Huawei Ascend Y300 er uten tvil en flott telefon, og vi mener at dette gir den et stort behov for beskyttelse. Alt av våre deksler, etuier, vesker, poser osv. er alt laget i høy kvalitet slik at når telefonen blir ''kledd på'' med et av våre produkter vil du kunne være 100% sikker på at telefonen er beskyttet. Skulle det derimot være noen problemer med noen av våre produkter eller vår levering så må du selvfølgelig ta kontakt med vår support avdeling. Denne avdelingen hjelper deg med hva enn det skulle være, nå skal det sies at vi har det meste på plass og har egentlig ikke bruk for en support gruppe i skrivende øyeblikk.