Huawei Ascend Y530

Huawei Ascend Y530
Deksler, etuier og tilbehør til Huawei Ascend Y530 er akkurat det du kommer til å trenge etter du har mottatt denne fantastiske smartphonene i posten, eller hentet den på en av Norges mange butikker. Deksler og etuier er uten tvil den perfekte måten å oppbevare telefonen på, og med en skjermbeskytter i tillegg vil du helt klart være sikret for alt som gjelder når det kommer til skader og uhell. Kan du forestille deg hvor kjipt det hadde vært å miste den nye smarttelefonen i gulvet etter innkjøpet, eller grise til skjermen med fett, støv og smuss? Alt dette kommer aldri til å bli et problem hvis du velger å beskytte den med tilbehør fra Lux-Case.no i dag!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler til Huawei Ascend Y530.

Deksler til Huawei Ascend Y530. Her har vi en ganske typisk mellommodell fra Samsung. Alle deres telefoner ligner på hverandre og Galaxy Pocket 2 er definitivt intet unntak. Prøv for eksempel å sammenligne Huawei Ascend Y530 med Galaxy S4. For de uinnvidde kan det være ganske vanskelig vite nøyaktig hva som er forskjellen mellom modellene, så la oss ta en nærmere titt på denne. Vi har også ladere, billadere, stativer, mounts, vesker, poser, hodetelefoner og mye mer for din Huawei Ascend Y530 - alle i forskjellige utførelser og fargealternativer for de som absolutt vil at alt tilbehør skal matche! Hvis du har en blå USB -kabel kan du kjøpe her en blå USB-lader og et deksel i blå finish. Alle bestillinger før 17:00 sendes samme dag og vi tilbyr gratis frakt på alt tilbehør for Huawei Ascend Y530! Hvis du har noen problemer kan du nå vår kundeservice 10:00-16:00 hver dag - de vil alltid finne en løsning som tilfredsstiller begge parter.

 Etuier til Huawei Ascend Y530.

Etuier til Huawei Ascend Y530. Et Huawei Ascend Y530 etui er det beste valget å velge imellom om du vi gi din Smartphone optimal beskyttelse. Et etui dekker nesten til hele Smartphonen din og du kan ta det med ro hvis du skulle greie å miste den i bakken. Etuier kommer selvfølgelig i mange forskjellige designs, som f.eks. smart-view. Dette etui har en plastikk skjer på dekslet som dekker til skjermen din slik at du kan se hvem som ringer eller har sendt en melding uten at du må åpne opp dekslet. Det gir din Smartphone enda mer beskyttelse enn noen gang. Hvis du liker å ha litt stil og du vil gi det samme til din Smartphone så anbefaler vi et Huawei Ascend Y530 ekte lær etui. Slitesterkt og veldig elegant. Lux-case.no har det du trenger. 

 Tilbehør til Huawei Ascend Y530.

Tilbehør til Huawei Ascend Y530. Tilbehør til Huawei Ascend Y530. Det er viktig for oss at våre kunder er fornøyde med vår service og når vi for gode tilbakemeldinger på våre produkter så blir vi kjempe glade. Lux-case.no har tonnevis av Huawei Ascend Y530 tilbehør som kan gjøre din Smartphone til noe mer enn bare en Smartphone. Vi har en stridsvogn med et kamera som du kan koble til via WIFI og styre den med din smartphone. Spør du oss så høres det ganske gøy ut. Som sagt, det er viktig for oss at våre kunder er blide og fornøyde med det de bestiller. Bestill før kl 17.00 på hverdager så sender vi din bestilling samme dag.