Huawei Honor 8 Lite

Huawei Honor 8 Lite
Huawei Honor 8 Lite

Huawei Honor 8 Lite ble sluppet i Januar 2017 og er en absolutt dugelig telefon. Denne versjonen kjører på en Kirin 655 men gjør opp for sin lave kraft ved å ha åtte kjerner som den kjører på! Skjermen er 5.2’’ stor med en oppløsning på 1080 x 1920 piksler med en pikseltetthet på 421ppi. Telefonen har 16GB internminne og opp til 3GB RAM, spørs på hvilken versjon du har. Enheten har et relativt kraftig kamera på 16MP bak og 12MP foran som gir deg klare selfies, selv i dårlig lys. Telefonen har et kraftig batteri på 3000mAh og veier til sammen 475 gram.

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av tilbehør for din Huawei Honor 8 Lite og vi anbefaler på det sterkteste å gå til innkjøp av et beskyttende deksel, etui eller i det minste en skjermbeskytter slik at du kan være sikker på at telefonen din er så godt sikret som overhodet mulig. Det er ingenting mer ergelig enn å miste sin nye telefone i bakken og få en stygg sprekk på skjermen eller sviktende maskinvare. Her på Lux-case har vi Norges største utvalg av tilbehør for smarttelefoner og nettbrett, så det skal være ingen sak for deg å finne det tilbehøret du leter etter for din telefon! Velger du Lux-case som din butikk så får du alltid gratis frakt med på kjøpet og du kan være sikker på at du får et høykvalitets produkt til en billig penge!

Om du ikke har skaffet deg et beskyttende deksel til din Huawei Honor 8 Lite enda så kan du benytte deg av anledningen til å ta en titt på våre høykvalitetsprodukter som er å finne i denne kategorien! Her har vi Norges største utvalg av beskyttende deksler for Huawei Honor 8 Lite og du kan være sikker på at alt er av høy kvalitet. Vi ha deksler i mange forskjellige varianter å velge mellom, og du kan velge mellom materialer som rangerer fra vanlig hardplast til silikon og TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt polymermateriale som gir utmerket støtdempende beskyttelse til din Huawei Honor 8 Lite.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Dekseler og etuier for Huawei Honor 8 Lite

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av beskyttende deksler og etuier for din telefon! Sikre telefonen din så snart du kan med et beskyttende deksel eller etui slik at du kan være trygg på at den ikke vil ta skade om du skulle være så uheldig å miste den i bakken eller gi den et stygt hakk. Alle våre deksler og etuier er av høyeste kvalitet og kommer i slitesterke materialer som hard plastikk, myk silikon eller en blanding mellom de to, som gir utmerket beskyttelse mot støt og slag. Etuiene våre kommer hovedsakelig i syntetisk- og ekte lær som ikke bare gir optimal sikkerhet til telefonen, men vil gi den ekstra nyttefunksjoner og et stilig og elegant nytt utseende.

Sett ditt preg på din telefon i dag med et deksel eller etui fra Lux-case!

Stands og holdere for Huawei Honor 8 Lite

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av stands og holdere for din Huawei Honor 8 Lite! Enten du vil ha telefonen din oppstilt på skrivebordet, eller om du vil ha et fullt uttrekkbart og roterbart stativ som vil la deg støtte opp telefonen i mange forskjellige vinkler slik at du kan få den beste synvinkelen som passer deg best, enten du vil sette i godstolen eller ligge i sofaen. Alle våre produkter er av høy kvalitet og vil holde telefonen din godt på plass. Vi har også en rekke forskjellige holdere for både bil og sykkel som lar deg ta i bruk telefonen din på en helt ny måte, enten du vil ha den som GPS, musikkspiller eller ta imot samtaler mens du er på farten.

Mulighetene er mange om du går til innkjøp av en holder for din Huawei Honor 8 Lite fra Lux-case!

Div. Tilbehør for Huawei Honor 8 Lite

Her på Lux-case har vi Norges største utvalg av tilbehør for alle smarttelefoner og nettbrett på markedet! Vi har som mål å holde oss på topp når det kommer til stort og variert utvalg, og derfor kan du finne nøyaktig det du leter etter her på Lux-case! Enten du vil ha beskyttende produkter som deksler, etuier, vesker og skjermbeskyttere eller om du vil øke nytteverdien til din telefon ved hjelp av diverse tilbehør som micro-SD kort, strømbanker, høyttalere, headset, stands og holdere så har vi det du trenger her! Vi har også en rekke forskjellige ekstratilbehør som touch-penner, hansker, støvbeskyttere, mikrofiberkluter og mye mere! Om du er av den lekne typen kan vi friste deg med et stort utvalg av spillkontrollere, VR headset, fjernstyrte biler, ja til og med droner!

Alt dette for at du kan velge og vrake mellom massevis av høykvalitets tilbehør for din Huawei Honor 8 Lite! Kjøp fra Lux-case så spanderer vi frakten hjem til deg!

Huawei Honor 8 Lite deksler - Lux-Case.no

Lux-Case Huawei Honor 8 Lite deksler og tilbehør https://lux-case.no/huawei-honor-8-lite.html