Huawei Honor 8

Huawei Honor 8
Huawei Honor 8 som ble sluppet i Juli 2016 er en fremragende smarttelefon som ligger midt på treet når det kommer til pris. Chipsettet i telefonen er HiSilicon Kirin 950 som har to kraftige quad-core prosessorer, nemlig en 2.3GHz Cortex-A72 og en 1.8GHz Cortex A53. GPU’en i enheten er en Mali-T880 MP4. Enheten har 4GB RAM og opp til 64GB med internt minne, som selvfølgelig kan utvides med opptil 256GB med et microSD kort. Skjermen er 5.2’’ stor og støtter en oppløsning på 1080 x 1920 piksler med en pikseltetthet på 423ppi. Den har to fantastiske kameraer, en dual 12 MP f/2.2 med auto fokus og dual-LED blits. Foran er det et 8MP kamera som tar klare og fine selfies. Telefonen har en utmerket og rask fingeravtrykkscanner, og et fastmontert batteri på 3000mAh. Enheten veier 153 gram.

Til tross for Huawei Honor 8’s solide struktur er det fort gjort at den går i stykker om du skulle miste den i bakken, som Huaweis 3 måneders skjermknusegaranti tilsier. Selv om Huawei vil gi deg en ny telefon om den går i stykker de tre første månedene er det lurt å investere i beskyttende deksler eller etuier til din enhet. Her på Lux-case har vi alt du måtte trenge for å ikke bare beskytte enheten din, men som også lar deg putte ditt eget personlige preg på telefonen og gir den et tøft nytt utseende. Om du ikke vil dekke telefonen din med et deksel eller etui, kan du vurdere å putte den i en av våre vesker når du er ute på farten, eller et armbånd for trening.

Vi har alt man kan tenke seg av tilbehør til smartelefoner her på Lux-case og det inkluderer sykkelholdere, bilholdere, ladere og kabler av mange slag. Vi har touch penner og hansker, spillkontrollere og masse annet. Ta en titt på alle våre spennende produkter til lav pris!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Etuier, deksler og vesker

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å sikre enheten din mot støt og riper. Vi har nemlig Norges største utvalg av beskyttende produkter for mobiletelefoner og nettbrett! Her kan du finne høykvalitetsprodukter som garantert vil sikre telefonen din på en forsvarlig måte. Våre deksler kommer i materialer som silikon og TPU, et utrolig elastisk og slitesterkt polyestermateriale som gir utmerket støtdempende beskyttelse til din telefon. Våre etuier er for det meste laget av syntetisk lær som er et godt holdbart og slitesterkt materiale. Etuiene gir telefonen din altomfattende beskyttelse fra alle kanter, så vel som ekstra funksjoner som kickstand og kortholdere. Våre vesker kommer i mange forskjellige materialer, alt fra slitesterkt nylonmateriale til syntetisk og ekte lær for den eksklusive følelsen.

For den aktive

For deg som liker å holde deg aktiv har vi også en hel rekke med flotte høykvalitetsprodukter som kan øke effektiviteten til dine treningsøkter eller på et eller annet vis la deg benytte deg av telefonen din mens du er på farten. Vi har mange forskjellige sportsarmbånd som lar deg trygt feste telefonen din rundt armen mens du trener. På dette viset kan du benytte deg av dine fitness apper og lytte til musikk mens du løper. Vi har også en rekke med sykkelholdere og sykkel bager som lar deg feste telefonen din på sykkelstyret. Dette lar deg bruke telefonen som GPS, musikkspiller, eller rett og slett for å sykle rundt og fange Pokémon.

For bilen

Om du vil bruke telefonen din som GPS enhet i bilen er det et par ting du trenger før du kan benytte deg av telefonen din optimalt. Vi har bilholdere av mange slag som kan festes på mange forskjellige måter. Enten du henger den i bakspeilet, i en luftventil, i frontruten eller dashbordet så kan du finne det du leter etter her. Vi har handsfree enheter som er strengt nødvendig hvis du ønsker å prate i telefonen mens du kjører, og vi har billadere som lar telefonen din overleve selv de lengste bilferier. Etter et besøk på Lux-case er det ingenting i veien for at du skal kunne bruke telefonen din i bilen på en optimal måte.