Huawei Mate 8

Huawei Mate 8
Huawei Mate 8 ble lansert i slutten av 2015 og var en smartphone som var verdt å merke seg. Med en 6 tommers IPS-NEO LCD-skjerm og en oppløsning på 1080 x 1920 med 368 piksler per tomme, så får du en telefon med høy oppløsning og god skjerm som støtter multi-touch og er laget av Gorilla glass 4, garanterer deg høy slitestyrke. Med en 4000 mAh kraftig batteri og hurtiglading i 30 minutter, noe som gir ca en dags bruk, er du eier av en telefon er ikke lenger så avhengig av utsalgssteder som så mange andre. Veier bare 185g og kjører Android 6.0 (Marshmellow), med mulighet for dual-sim. Har du en utmerket kamera på 16 megapiksler, noe som kan ta opp video i 1080p @ 60fps og et kamera foran på 8 megapiksler. Finnes i farger: Champagne Gull, Moonlight Sølv, Space Gray, Mocha Brown.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Deksler til Huawei Mate 8.
Det er alltid viktig å beskytte det du har kjært! Til tross for at telefonen har Gorilla Glass 4, så vil det fortsatt være mulighet for å få riper eller merker i skjermen din. Det er derfor en god ide å kjøpe et deksel eller kanskje et etui som beskytter telefonen din fra dag 1! På Lux-case.no så har vi et stort utvalg av deksler for alle type smartphone modeller som er på markedet nå – faktisk den største! Du kan derfor være sikker på å finne et deksel eller etui som passer din smak. Vi har dem i alle ulige farger, med mange motiver, mønstre og materialer. For eksempel så kan du velge imellom ekte lær, kunstig lær, hard plast, TPU eller hybrid deksler. Hvert material har hver sin fordel, så det er brae om å finne det rette dekslet av den materialen som du skulle ønske. Vi har selvfølgelig også skjermbeskyttere som gjør en god jobb med å beskytte din skjerm.

Tilbehør til Huawei Mate 8.

er du etter et bestemt produkt / tilbehør til Huawei Mate 8? Da har du virkelig kommet til det rette stedet. Vi hos Lux-case garanterer at du kan finne det her. Enten det handler om en 128 GB MicroSD kort som telefonen støtter eller en holder for bil eller sykkel. Kabler og ladere eller kanskje en strøm bank for å kunne holde liv i telefonen din når du er ute på farten. Husk at vi alltid har graits frakt direkte hjem til din dør, levert rett fra Sverige. Vi elsker å kunne gjøre våre kunder førnøyde! Hilsen Lux-case.