Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro
Huawei Mate 9 Pro

Denne kraftige telefonen fra Huawei ble lansert i November 2016 og er en utrolig kraftig og lekker telefon med høy kapabilitet. Den kjører på en Kirin 960 octa-core prosessor på henholdsvis 4x 2.4GHz + 1.8GHz. Telefonen har minst 64GB internminne og 4GB RAM, mens den største versjonen har 128GB internminne og 6GB RAM. Skjermen er 5.5’’ stor med en oppløsning på 1440 x 2560 piksler med en pikseltetthet på 534 ppi. Batterikapasiteten er på 4000mAH og telefonen veier til sammen 169 gram.

Med en så kraftig og dyr telefon som dette er det utrolig viktig at du finner en forsvarlig måte å beskytte den mot støt, riper, hakk og slag, og her på Lux-case har vi alt det du trenger! Her kan du nemlig finne deksler, etuier, vesker og skjermbeskyttere som lar deg senke skuldrene med vissheten om at telefonen din har fått den beskyttelsen den trenger. Våre deksler kommer i solide materialer som hardt polykarbonat, myk silikon eller TPU, som er utrolig elastisk og slitesterkt! Etuiene våre er hovedsakelig laget av syntetisk- og til tider ekte lær som gir telefonen din et utsøkt preg og en eksklusiv følelse samtidig som den får optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag. Du kan også velge mellom vesker av mange slag, om du ikke har lyst på et stort og bulkete etui.

Vi har alt du noen sinne vil trenge av tilbehør til din Huawei Mate 9 Pro rett her på Lux-case, og vi har Nordens største utvalg av tilbehør til alle telefoner og nettbrett som er på markedet, så det skal være ingen sak for deg å finne noe som faller i smak. Velg mellom bilholdere, sykkelholdere, VR headset, høyttalere, hodetelefoner og masse mer! Alt er av høy kvalitet og til konkurransedyktige priser, så du trenger ikke lete andre steder for å finne det beste tilbudet. Kjøp tilbehør til din Huawei Mate 9 Pro i dag!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttende tilbehør

Her på Lux-case finner du alt du trenger for å beskytte telefonen din på en forsvarlig måte. Her har vi nemlig Norges største utvalg av beskyttende tilbehør for telefoner og nettbrett, og du kan velge og vrake mellom massevis av høykvalitets produkter. Her har vi deksler for Huawei Mate 9 Pro laget av solide og slitesterke materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt polymermateriale. Etuiene våre kommer hovedsakelig i materialer som syntetisk- og ekte lær som gir telefonen din et utsøkt utseende og en eksklusiv følelse i tillegg til optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag. Om ikke deksler eller etuier er for deg så kan du ta en titt på våre vesker for Huawei Mate 9 Pro. Disse er laget av materialer som slitesterkt 600D nylon, mykt tøy og lær. Her kan du også finne de beste skjermbeskytterne som vi har håndplukket slik at du kan velge mellom høykvalitets skjermbeskyttere for din telefon.

For bilen

Her på Lux-case finner du alt du trenger for å kunne benytte deg av telefonen din mens du kjører bil. Du kan velge og vrake mellom massevis av høykvalitets bilholdere som lar deg feste telefonen din rundt om i bilen. Du kan velge holdere som lar deg feste telefonen i frontruten, dashbordet, hengende fra en luftventil, eller speilet. Det er utrolig mange muligheter med en bilholder for Huawei Mate 9 Pro fra Lux-case. Vi har også en rekke forskjellige billadere for din telefon, utstyrt med alle tenkelige sikkerhetsmekanismer og som støtter Quick Charge teknologi. Mange av våre billadere kan lade flere enheter samtidig, som kan være svært gunstig om du liker å ta med familien på lange bilferier. Det er også lurt å ha en billader for Huawei Mate 9 Pro om du liker å bruke den som GPS mens du er på tur. Vi har selvfølgelig også et godt utvalg av handsfree enheter som vil la deg prate i telefonen mens du kjører bil.

Diverse tilbehør

Du kan finne alt mulig rart her på Lux-case, for vi har som mål å ha Nordens største utvalg av tilbehør for telefoner og nettbrett! Derfor har vi samlet alle tenkelige produkter som kan brukes med din Huawei Mate 9 Pro! Veg mellom alt fra mikrofiberkluter til touch penner (og hansker), spillkontrollere, VR headset, ja til og med fjernstyrte biler og droner! Kjøp det tilbehøret du trenger for din telefon i dag!